Main content

Mi a különbség a finom vonalak és a ráncok között?

Finom vonalak a szemkörnyéki területen vagy mélyebb ráncok a homlokon? Akár most kezd észre venni apró ráncokat és a bőröregedés korai jeleit, akár már rendelkezik egy öregedésgátló bőrápolási rutinnal, tudjon meg többet a finom vonalak és ráncokról és arról, hogy milyen lépéseket tehet annak érdekében, hogy bőre egészséges megjelenésű legyen bármely korban.

Mik a legjobb bőrápolási termékek finom vonalak esetén?

Ha még csak most kezdi észre venni az öregedés korai jeleit, érdemes felépíteni egy olyan bőrápolási rutint, amely segít hidratálni a bőrt és védekezni a további károsodások ellen. A szemkörnyéki terület az első olyan rész az arcon ahol megjelenhetnek az öregedés korai jelei, ezért egy öregedésgátló szemkörnyékápoló használata segíthet láthatóan kisimítani és világosítani a szemkörnyéket, valamint csökkenti a puffadást. Az arctisztító, tonik és hidratáló mellett használjon egy C-vitaminos szérumot vagy egy célzott formulát, amely segít láthatóan csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat. Mindig használjon SPF fényvédőt reggel és napközben, valamint annak érdekében, hogy bőre megfelelően regenerálódni tudjon az éjszaka folyamán, használjon egy éjszakai arcápoló olajat. .

Mik a legjobb bőrápolási termékek ráncok esetén?

Ahogy a finom vonalak mélyülni kezdenek, érdemes lehet több célzott kezelést beépíteni a bőrápolási rutinba. Arctisztító és tonik után használjon egy esszenciát ami segít előkészíteni a bőrt, majd kövesse egy célzott szérummal. A hidratáló krémet váltsa fel egy öregedésgátló hidratálóval ami táplálja a bőrt miközben felveszi a harcot a ráncokkal. Heti néhány alkalommal egy éjszakai arcápoló maszk segíthet láthatóan feszesíteni a bőrt.

I Mootoo, R., Basile, S., Stroever, C., & C. Oresajo. “Consumer Perception of Fine Lines and Wrinkles.” Global Cosmetic Industry, 181(7), 56-51.
II “Aging Skin.” MedlinePlus, U.S. National Library of Medicine, 19 Dec. 2018.
III Department of Health & Human Services Australia. “Wrinkles.” Better Health Channel, Department of Health & Human Services, 31 May 2015.
IV Anson, Goesel MD, FACS; Kane, Michael A.C., MD; and Val Lambros, MD FACS. “Sleep Wrinkles: Facial Aging and Facial Distortion During Sleep.” Aesthetic Surgery Journal Volume 36, Issue 8 (2016): P. 931-940.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét