Main content

Tények és tévhitek: Az igazság a C-vitamin bőrre gyakorolt jótékony hatásairól

A ragyogás fokozásától, az öregedés jeleinek csökkentésén át az antioxidáns védelemig a C-vitamin egy rendkívül hatékony bőrápoló összetevő, mely számos előnnyel bír. Ismerjük meg az igazságot a C-vitamin jótékony, bőrre gyakorolt hatásairól, az összetevővel kapcsolatban keringő mítoszokkal és tévhitekkel szemben.

A Kiehl’s úttörővé vált a C-vitamin tartalmú bőrápoló készítmények fejlesztésében, mikor vegyészeink sikeresen stabilizáltak 10,5% tiszta C-vitamint, erőteljes C-vitaminos szérumunkban. A vásárlók által közkedvelt formula 12,5% C-vitamint és Hialuronsavat tartalmaz és a bőr mélyebb felszíni rétegeibe behatolva láthatóan segít csökkenteni a finomabb és mélyebb ráncok láthatóságát, a pórusok megjelenését, és elősegíti a feszesebb, ragyogóbb bőrkép elérését. 10,5% tiszta C-vitaminnal és 2% glükozid C-vitaminnal szabadalmaztatott antioxidáns hatású formulánk akár 6 napig képes kifejteni a bőrben hatását. Tudjon meg többet erről a megbízható összetevőről és arról, hogy miként választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb C-vitamin tartalmú terméket, és hogyan illessze be mindennapi arcápolási rutinjába.

A C-vitamin típusai a bőrápolásban

Tiszta C-vitamin

Az L-aszkorbinsav, vagy más néven tiszta C-vitamin egy erőteljes bőrápoló hatóanyag, mely könnyedén felszívódik a bőrbe és azonnal kifejti hatását. Ezt a bőrgyógyászok által is ajánlott összetevőt gyakran használják öregedésgátló termékekben, hogy elősegítsék a bőr ragyogását, egységesebb textúráját, illetve csökkentsék a finomabb és mélyebb ráncok és szarkalábak megjelenését.

VÁSÁRLÁS

Cg-vitamin (Aszkorbil-glükozid)

A Cg-vitamin, vagy Aszkorbil-glükozid egy hatékony származéka a C-vitaminnak, mely antioxidáns védelmet nyújt és segít minimalizálni az öregedés látható jeleit. A Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 2% Cg-vitaminnal lett megalkotva, hogy idővel fokozza a C-vitamin hatékonyságát. Ez az összetevő szintén megtalálható férfi vásárlóink kedvenc hidratálójában a Facial Fuel Moisturizer arcápolóban.

VÁSÁRLÁS

Aktivált C-vitamin

Az Aktivált C-vitamin egy következő generációs C-vitamin származék, mely rendkívül hatékony.

Formuláinkban a C-vitamin e hatékony származéka behatol a bőr felszíni rétegeibe és halványítja a sötét foltokat és a bőr elszíneződéseit. Az Aktivált C-vitamin kulcs összetevő a Kiehl’s Dark Spot Corrector szérumában és ragyogásfokozó maszkjában.

VÁSÁRLÁS

*With 10.5% Pure Vitamin C and 2% Vitamin Cg
I Collagen Metabolism. Diegelmann, RF. 5, 2001. Wounds, Vol. 13.
II Topical vitamin C in aging. Colvin, RM and Pinnell, SR. 1996, Clin Dermatol, Vol. 14, pp. 227-234.
III Enzymatic and non-enzymatic antioxidants in epidermis and dermis of human skin. Shindo, Y, et al. 1994. J Invest Dermatol, Vol. 102, pp. 122-124.
IV Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Fitzpatrick, RE. and Rostan, EF. 3, 2002. Dermatol Surg. Vol. 28, pp. 231-236.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét