Main content

Hogyan lehet megelőzni és láthatóan csökkenteni a szarkalábakat?

A szarkalábak és más szemkörnyéki finom vonalak és ráncok az öregedés egyik első jelei, és gyakran hozzák őket párhuzamba az egészséggel és a boldogsággal. Bár a boldogság és az öröm jelének tekintik őket, a szarkalábak láthatóan csökkenthetők a simább és fiatalosabb megjelenés érdekében.

Melyek a legjobb szemkörnyékápolók szarkalábak ellen?

A szarkalábak és más szemkörnyékkel kapcsolatos problémák, mint például a sötét karikák vagy a puffadtság hatékony csökkentése érdekében kezdjen el használni egy mindennapi szemkörnyékápoló formulát, amely egyedülállóan úgy lett megalkotva, hogy segítsen láthatóan csökkenteni a szemkörnyéki finom vonalakat és ráncokat.

Sima szemkörnyék C-vitaminnal

Powerful-Strength Line-Reducing Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

Fedezze fel a fiatalos megjelenésű szemkörnyéket hatékony C-vitaminos szemkörnyékápolónkkal. 10% tiszta C-vitaminnal, Tri-Peptid Komplexxel és Hialuronsavval meglakotott formula, amely hatékonyan simítja és világosítja a szemkörnyéket, miközben hidratál és láthatóan csökkenti a sötét karikákat a friss megjelnésért. Használja önmagában vagy egy szemkörnyékápoló krém alatt.

VÁSÁRLÁS

Regenerálás Anti-Aging szemkörnyékápoló szérummal

Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Látható feszesítés, megemelés és regenerálás a fiatalos megjelenésért egy hatékony anti-aging szemkörnyékápoló szérummal . A nátrium-hialuronátot, 10%-os növényi kivonatokat és ragyogásfokozó ásványi anyagokat tartalmazó szérum klinikailag tesztelten javítja a finom vonalak, ráncok és szarkalábak megjelenését. Ez a könnyű formula használható önmagában vagy szemkörnyékápoló krém alá rétegezve.

VÁSÁRLÁS

Erősítse meg a szemkörnyékét egy hatékony öregedésgátló szemkörnykápoló krémmel

Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream

Egy szemkörnyékápoló szérum használata után rétegezzen a szemkörnyékre egy anti-aging szemkörnyékápoló krémet. A réz PCA-t és kalcium PCA-t tartalmazó formula segít láthatóan csökkenteni a szarkalábakat és a finom vonalakat a simább, fiatalosabb megjelenés érdekében.

VÁSÁRLÁS

I Amnaukit, Thanaporn & Maneeunan, Duangkhae & Bonme, Prapaporn. “Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes.” Journal of Applied Pharmaceutical Science. (2010) 56-59.
II Pilkington, Belden, Miller. “The Tricky Tear Trough, A Review of Topical Cosmeceuticals for Periobital Skin Rejuvenation.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2015) Sep; 8(9) 39-47.
III “How to Select the Perfect Pair of Sunglasses.” Skin Cancer Foundation. (2013).
IV Feintuch, Stacey. “What Causes Puffy Eyes?” Healthy Women. (2017) Jan. 25.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét