Main content
environmental awareness

ELKÖTELEZŐDÉSÜNK A JOBB JÖVŐ IRÁNT

A Future Made Better programunk keretén belül arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen és megújuló összetevőket fehasználva alkotjuk meg formuláinkat, fenntartható csomagolást használunk és jótékony célokat támogatunk.

A KIEHL'S HOZZÁJÁRULÁSA

Ez nem csak küldetésünk, hanem felelősségünk is! Formuláink megalkotása, valamint csomagolásunk kiválasztása során arra törekszünk, hogy csökkentsük hulladéktermelésünket és szén-dioxid kibocsátásunkat.

MIT CSINÁLUNK A KIEHL'S-NÉL

DOING OUR PART

More than a mission, Kiehl’s Does is responsibility in action. It’s what we’re doing now to generate less waste and reduce carbon emissions through the formula ingredients we use and the packaging materials we choose.

What Kiehl's does

KIEHL'S GIVES

Hiszünk az aktív nagylelkűségben, így a Kiehl's Gives programunk keretén belül, amely a vállalat egészére kiterjedő filantróp elkötelezettségünk, 2015 óta támogatunk: 137 jótékonysági szervezetet, 213 helyi kezdeményezés révén, különös tekintettel a környezetre és a pozitív társadalmi változásokra.

TUDJON MEG TÖBBET

SZÓJEGYZÉK

TERMINOLOGY & DEFINITION
TERMINOLÓGIA
Biológiailag lebomló:
DEFINÍCIÓ

Szerves termékek, amelyeket vizes környezetben mikroorganizmusok (elsősorban baktériumok, élesztők és gombák) biológiailag lebonthatnak szén-dioxid és víz egyidejű képződésével.

PCR:

Az újrafeldolgozott anyagok szakkifejezésének rövidítése. A PCR általában beépíthető tartályokba, zárókupakokba, dobozokba és egyéb csomagolóanyagokba, ezáltal csökkentve az új műanyag használatát.

Megújuló nyersanyagok:

Olyan anyag, amely több mint 50%-ban olyan anyagból áll, amely megújítható vagy újra termeszthető, mint például növények.

Fenntartható beszerzés:

Ez a megközelítés biztosítja, hogy a növényi eredetű nyersanyagok, olyan ellátási láncokból származzanak, amelyek tiszteletben tartják a biológiai sokféleséget, minimalizálják a környezetre gyakorolt ​​hatásukat, biztosítják az ökoszisztémákra gyakorolt ​​kártalan termelést és támogatják a helyi lakosság társadalmi-gazdasági fejlődését. Ez magában foglalhatja a hátrányos helyzetű közösségek érdekében a szolidaritás és a társadalmi felelősség elemét is.

Vízlábnyom:

A tevékenység teljes hatása a vízre, beleértve a fogyasztó vagy termelő által felhasznált teljes vízmennyiséget (az összegyűjtött, elfogyasztott víz mennyiségével, valamint a keletkező szennyvízzel együtt).

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét