Main content

Hogyan kezelje a sötét foltokat és elszíneződéseket

Azon gondolkozik, hogyan kezelhetné hatékonyan az arcon, mellkason vagy karon található sötét foltokat? Tudjon meg többet mi okozza a sötét foltokat és a bőr elszíneződését, valamint hogyan csökkentheti láthatóan a meglévőket, miközben megelőzi újabbak kialakulását.

Amikor a bőr megsérül vagy irritáció éri, előfordulhat, hogy melanint vagy pigmentet termel, ami látható bőrelszíneződést okozhat. A sötét foltok kialakulásának két legfőbb oka:

  • UV sugárzás
  • Bőrkárosodás vagy irritáció

A legjobb Kiehl’s termékek sötét foltok ellen

Az optimálisan tiszta és ragyogó bőr érdekében próbálja ki a Kiehl’s Dermatologist Solutions™ Clearly Corrective™ termékcsaládot, amely segít világosítani a bőrt.

Fokozza bőre tisztaságát folthalványító szérumunk segítségével

Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

Olyan bőrápolási problémák esetében, mint a sötét foltok és elszíneződések, egy koncentrált szérum elengedhetetlen része a bőrápolási rutinnak. Aktivált C-vitaminnal, fehér nyír kivonattal és bazsarózsa kivonattal megalkotott formula, amely klinikailkag bizonyítottan* segít láthatóan csökkenteni a sötét foltokat, fokozza a bőr tisztaságát, javítja a bőrtónust és halványítja a pattanás után megmaradt hegeket. Használja reggel és este az optimális eredmény érdekében.

* 12 hetes klinikai vizsgálat alapján, 17 női résztvevővel, minden bőrtípussal, enyhe vagy közepes súlyosságú problémákkal, beleértve a gyulladás utáni hiperpigmentációt is.

VÁSÁRLÁS

I“Hogyan kell a sötét foltokat halványítani?.” American Academy of Dermatology Association.
IIVashi, N.A. and R.V. Kundu. “Facial hyperpigmentation: causes and treatment.” British Journal of Dermatology. (2013).
IIIHollinger, Jasmine C., MD, Angra, Kunal, MD, and Rebat M. Halter, MD. “Are Natural Ingredients Effective in the Management of Hyperpigmentation? A Systematic Review.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2018): 11(2): 28-37.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét