Main content
170 EVES UTAZASUNK

170 ÉVES UTAZÁSUNK

Ennek a különleges évfordulónak az alkalmából visszautazunk az időben, hogy megemlékezzünk történetünk jeles pillanatairól. Tartson velünk és ünnepeljük együtt az évtizedek meghatározó formuláit! Fedezze fel új, limitált kiadású Hagyományörző Kollekciónkat, amely vásárlóink kedvenc formuláit állítja a középpontba.

A hagyományos gyógyszertári múlt

Az eredeti Kiehl's patika 1851-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, New York városában, a 13. utca és a harmadik sugárút sarkán.

John Kiehl

Miután nagyra törő tanoncként egyre magasabb szintre fejlesztette tudását, John Kiehl gyógyszerész 1854-ben megvásárolta a Brunswick patikát és ezáltal a „Kiehl gyógyszertár” megkezdte működését.

Az első Kiehl's termék

Irving Morse, John Kiehl tanítványa átvette az üzletet és kibővítette a gyógyszertár kínálatát egy teljes körű szolgáltatással, ahol teák, gyógynövények, tinktúrák, mézek, valamint a Kiehl's márka első termékei, köztük az Original Musk Oil is kapható volt.

"Próbáld ki, mielőtt megveszed"

Irving Morse bevezette a "Próbáld ki, mielőtt megveszed!" rendszert és ez lett a gyógyszertár nem hivatalos mottója. A személyre szabott szolgáltatás és a termékminták felajánlása több mint 95 éve hagyomány a Kiehl's-nél.

A termékek megismerése

A Kiehl’s az első olyan cégek közé tartozik, amelyek büszkén tüntették fel összetevőlistájukat a termékek címkéjén — még azelőtt, hogy az amerikai kormány kötelezővé tette volna — annak érdekében, hogy a vásárlók informáltabbak legyenek és így magabiztosabban dönthessenek a vásárlásról.

Aaron Morse és a tudomány

Aaron Morse, Irving fia, átvette a családi vállalkozást. A végzett vegyész előállította a penicillin korai formáját és az Egyesült Államok kormányát egy speciális Aloe Vera krémmel látta el, amelyet sugárzási égések esetén használtak.

Tudta?

Mr. Bones, egy életnagyságú csontváz, először Mr. Morse által került bemutatásra, hogy segítsen a vásárlóknak megismerni saját testük állapotát és betegségeiket. Patikai múltunk tiszteletére Mr. Bones ma már minden üzletünk ikonikus része.

Ikonikus termékek

A Kiehl’s patika olyan ikonikus és merész termékeket vezetett be, mint a Calendula Herbal-Extract Toner, Blue Astringent Lotion (amely Andy Warhol kedvence volt), Kiehl’s Lip Balm #1, és Ultra Facial Moisturizer — amelyek ma is a legkeresettebb formuláink közé tartoznak.

A Kiehl's archívumai

Az orvostudományhoz való hozzájárulásunk elismeréseként több mint 103 Kiehl's termék és műtárgy szerepel a washingtoni Smithsonian Nemzeti Múzeum Orvostudományi és Tudományos Osztályának állandó gyűjteményében.

Kiehl's az Everesten

A Kiehl’s szponzorálta az Everest '88-as expedíciót és a hegymászókat, akik meghódították a Mount Everestet - a hegy keleti oldalának első emelkedését kiegészítő oxigén nélkül - miközben számos Kiehl's terméket magukkal vittek, hogy támogassák őket hősies útjukon.

Tudta?

Aaron Morse az amerikai légitársaság pilótája volt, aki néha teljes felszerelésben jelent meg a Kiehl's üzletben. A '70-es évek végén New York-i üzletünkben kiállította "Kiehl's Squadron" repülőgépét.

Motorkerékpárok és történelmi kerékpárok szenvedélyes gyűjtőjeként modelljeit is kiállította az üzletben mindenki örömére. A mai napig büszkén mutatjuk be a motorkerékpárokat a világ minden részén található üzleteinkben, hogy megünnepeljük kalandos szellemét.

A családban marad

Jami Morse Heidegger, Aaron lánya vette át a családi vállalkozást, amelyet férjével, a világbajnok sízővel, Klaus Heideggerrel együtt vezetett.

Dermatologist SolutionsTM

A Kiehl's bevezette a Dermatologist Solutions, fejlett bőrápolási termékek sorozatát, amelyet a Kiehl's kémikusai alkottak meg (és amelyet vezető bőrgyógyászok tanácsadó testületével együttműködve fejlesztettek ki), speciális bőrproblémákra és bőrápolási igényekre.

Kiehl’s Gives Back

Fennállásunk 160. évfordulójának alkalmából bevezettük a "Kiehl's Gives" programot, amely a globális jótékonysági kezdeményezéseink vásárlóknak való bemutatásáról szól.

Engedje meg, hogy szebbé varázsoljuk bőrét!

A természet által ihletett, tudományosan bizonyított formuláink egyszerre hatékonyak és biztonságosak, hozzájárulnak a bőr általános minőségének javításához és a láthatóan egészségesebb megjelenés eléréséhez. Próbálja ki személyre szabott bőrkonzultációnkat, és fedezze fel az Ön számára legmegfelelőbb termékeinket.
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét