Main content

Fedezze fel a hialuronsav bőrre gyakorlot jótékony hatását!

Ha bőrének egy hidratáló löketre lenne szüksége, akkor keressen hialuronsavat tartalmazó terméket, amely segít feltölteni és erősíteni bőrét. Tudjon meg többet a hialuronsav előnyeiről.

Kiehl’s haj- és bőrápolási termékek hialuronsavval

Vegyészeink ezt az ultra-hidratáló összetevőt a legkedveltebb formuláinkban alkalmazták. Különböző típusú termékekhez különböző típusú hialuronsavra van szükség. A Kiehl’s vegyészei gondosan választják ki a hialuronsav formáit, hogy hatékonyan optimalizálják az egyes termékeket. Tudjon meg többet a Kiehl’s hialuronsavval ellátott haj- és bőrápolási termékeiről.

Erősítse bőrét egy szuper szérummal

Vital Skin-Strengthening Super Serum

A bőrt erősítő szérumunk 11kDa hialuronsavval – a hialuronsav legkisebb formájával – és a saját adaptogén gyógynövény-komplexünkkel készült. Ez a könnyű, gyorsan felszívódó formula megkétszerezi a bőr erejét*, valamint segít ellenállóbbá tenni a bőrt az öregítő agresszorokkal szemben, mint a szennyező anyagok, hőmérséklet, környezeti toxinok, amelyek az öregedés jeleihez vezethetnek.

*A bőr erősségi indexe alapján = A bőr rugalmasságának, teltségének, feszességének összesített átlaga.

VÁSÁRLÁS

Célozza meg a ráncokat C-vitamin és hialuronsav szérummal

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Ez a két bevált bőrápoló összetevő kombinálódik a C-vitaminos szérumban. 12,5% C-vitaminnal és hialuronsavval ez a formula láthatóan segít csökkenteni a ráncokat, sima textúrát hoz létre és fokozza a ragyogást. A Kiehl’s kémikusai gondosan fejlesztették ki ezt a vízmentes C-vitamin szérumot hialuronsav fragmentekkel, hogy felszívják a nedvességet, így kisimítsa a bőrt és idővel csökkentve a ráncok megjelenését.

VÁSÁRLÁS

Látható feszesítés hialuronsavas hidratáló formulánkkal

Super Multi-Corrective Cream

Öregedésgátló szemkörnyékápoló szérumunkkal láthatóan feszesítheti és kisimíthatja a szem körüli területet. Nátrium-hialuronáttal, botanikai kivonattal és ásványi anyagokkal készült hatékony formula, amely láthatóan segít csökkenteni a szarkalábakat, sötét karikákat és a szem körüli ráncokat.

VÁSÁRLÁS

Segítsen feszesíteni szemkörnyékét 5 az 1-ben szemkörnyékápoló szérummal

Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum

Öregedésgátló szemkörnyékápoló szérumunkkal láthatóan feszesítheti és kisimíthatja a szem körüli területet. Nátrium-hialuronáttal, botanikai kivonattal és ásványi anyagokkal készült hatékony formula, amely láthatóan segít csökkenteni a szarkalábakat, sötét karikákat és a szem körüli ráncokat.

VÁSÁRLÁS

Hidratálja a sérült hajat hajápoló formuláinkkal

Miután bőrápolási rutinjába beépítette a hialuronsavat, próbálja ki hajápolási rutinjában is a Kiehl’s Damage Repairing & Rehydrating családot.

Tisztítsa és varázsolja selymessé haját hialuronsavas formulánkkal

Damage Repairing & Rehydrating Shampoo

Varázsolja selymessé és állítsa helyre sérült haját hidratáló samponunkkal, amelyet hialuronsavval, valamint Moringa olajjal és keramidokkal készült.

VÁSÁRLÁS

Táplálja és puhítsa haját hialuronsavas hajkondícionálóval

Damage Repairing & Rehydrating Conditioner

Segítsen regenerálni a gyenge és töredezett hajat hidratáló hajkondícionálóval a fényes és rugalmas végeredmény érdekében.

VÁSÁRLÁS

Hidratálja haját hialuronsavas hajvégápolóval

Damage Repairing & Rehydrating Leave-In Treatment

Varázsolja selymessé száraz és sérült haját hajvégápolónkkal, hogy megerősítse a haj szerkezetét a fényes és egészséges végeredményért.

VÁSÁRLÁS

You May Also Like

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét