Main content

Hogyan lehet megelőzni és csökkenteni a szemek puffadtságát

Akár időnként fáradt megjelenésű szemekkel ébred, akár tartósan puffadtak a szemei, tudjon meg többet, hogyan ápolhatja a puffadt szemeket, és hogyan segíthet simábbá varázsolni a szemkörnyéket. A szemek puffadását számos tényező okozhatja, de vannak olyan bőrápolási formulák, amelyekkel láthatóan csökkenthető a szemek puffadtsága, hogy a szem kipihent és felfrissült megjelenésűvé váljon.

Melyek a legjobb formulák puffadt szemekre?

A szemek puffadtságának látható csökkentése érdekében használjon reggel és este szemkörnyékápoló szérumot vagy krémet, amely segít kisimítani és puffadásmentessé varázsolni a szem környékét. Mivel a szemhéjak különösen érzékenyek, fontos, hogy kifejezetten a szemek számára kifejlesztett formulákat használjunk.

Ragyogás és regenerálás hatékony C-vitaminos szemkörnyékápoló szérummal

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

10% Tiszta C-vitaminnal , Tri-Peptid Komplexxel és Hialuronsavval megalkotott hatékony C-vitaminos szemkörnyékápoló szérumunk klinikailag bizonyítottan* segít láthatóan csökkenteni a finom vonalakat, szarkalábakat, sötét karikákat és a szemkörnyéki puffadtságot.

* Klinikai osztályozás alapján, teljes panel vizsgálattal, 8 hetes vizsgálat során.

VÁSÁRLÁS

Sima, ragyogó és puffadásmentes szemkörnyék hatékony öregedésgátló szemkörnyékápolónkkal

Youth Dose Eye Treatment

Azonnali sima és ragyogó szemkörnyék hatékony anti-aging szemkörnyékápolónkkal, Pro-Retinollal, C-vitaminnal és Szőlőmag kivonattal. Ez a hatékony formula azonnal kisimítja és ragyogóvá varázsolja a szem alatti területet, miközben folyamatos használat mellett láthatóan csökkenti a szem puffadtságát, a sötét karikákat és a finom vonalakat.

VÁSÁRLÁS

Regenerálás éjszakai szemkörnyékápoló formulával

Midnight Recovery Eye

Próbálja ki éjszakai szemkörnyékápolónkat és ébredjen fiatalos megjelenésű szemkörnyékkel. A levendula olajjal, ligetszépe olajjal és csodabogyó kivonattal megalkotott regeneráló formula segít helyreállítani a szemkörnyéket a simább és frissebb megjelenés érdekében.

VÁSÁRLÁS

Revitalizálja a fáradt szemeket
férfi szemkörnyékápolónkkal

Eye Fuel

Akár egész éjjel fent volt, akár tartósan puffadtak szemei, ez a könnyű szemkörnyékápoló egyedülállóan a férfiak bőrére kifejlesztve segít revitalizálni a szemkörnyéki területet. A koffeinnel és B3-vitaminnal megalkotott formula azonnal hűsítő és frissítő hatást biztosít, és folyamatos használat mellett segít csökkenteni a sötét karikák és a puffadt szemek megjelenését.

VÁSÁRLÁS

Frissítse fel szemkörnyékét akár útközben is
Eye De-Puffer formulánkkal

Facial Fuel Eye De-Puffer

Azonnali felfrissülés hűsítő szemkörnyékápoló stifttel. Hibiszkusz kivonattal és koffeinnel megalkotott formulánk azonnali hűsítő hatást biztosít. A férfiak számára egyedülállóan kifejlesztett formula segít a szem körüli bőr energizálásában és láthatóan csökkenti a szem puffadtságát a friss megjelenés érdekében.

VÁSÁRLÁS

I Amnaukit, Thanaporn & Maneeunan, Duangkhae & Bonme, Prapaporn. “Evaluation of Caffeine Gels on Physicochemical Characteristics and In Vivo Efficacy in Reducing Puffy Eyes.” Journal of Applied Pharmaceutical Science. (2010). 56-59.
II Pilkington, Belden, Miller. “The Tricky Tear Trough, A Review of Topical Cosmeceuticals for Periobital Skin Rejuvenation.” The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology. (2015) Sep; 8(9) 39-47.
III Feintuch. “What Causes Puffy Eyes?” National Women’s Health Resource, Inc. (2019).

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét