Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Erőteljes ránctalanító szérum retinollal, amely láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Erőteljes ránctalanító szérum retinollal, amely láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal.

Régi ár Új ár 26,700 Ft
Válasszon egy Méretet
Select a méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső Foglaljon időpontot

Mi ez?

Hatékony ránctalanító szérumunk retinollal látható eredményeket biztosít napi mikrodózisban a fiatalos megjelenésért. Precízen megalkotott, szabadalmaztatott, öregedésgátló Retinol szérumunk a Tiszta Retinol napi használatra megfelelő dózisát alkalmazza, hogy láthatóan csökkentse a ráncok megjelenését, finomítsa a bőr textúráját és feszesítse a bőrt, hogy a Retinol előnyeit maximálisan élvezhesse minimális diszkomforttal, mint a bőrpír, szárazság és hámlás. Erőteljes mikrodózisú szérumunk a tiszta retinol, peptid és keramidok triójával elősegíti a bőr felszíni sejtcseréjét, miközben erősíti a bőr védőrétegének funkcióját, hogy a Retinollal gazdagított szérumunk optimális hatása hatékonyan érvényesüljön, és láthatóan megújítsa a bőrt a fiatalosabbnak tűnő bőr érdekében.

Először használ retinolt tartalmazó formulát? Segítünk Önnek megkülönböztetni a tényeket a tévhitektől.

Miért szeretjük?

 • Precízen megalkotott formula, hogy a napi használatnak megfelelő erősségű tiszta retinolt biztosítson.
 • Formulánk segít látható eredményeket elérni, a kellemetlen mellékhatásokat és diszkomfortot - beleértve a bőrpírt, a szárazságot és a hámlást - minimalizálva.
 • Peptidekkel és keramidokkal megalkotott szérumunk elősegíti a bőr védőrétegének megfelelő funkcióját, hogy a bőr tolerálja a tiszta retinolt.
 • A kipróbálók 90%-a, beleértve az első alkalommal retinolt használókat is, egyetért azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik, és 93%-uk egyetért azzal, hogy a bőr textúrája finomabb érzetű.*.
 • A kipróbálók 85%-a egyetértett azzal, hogy a bőr fiatalosabbnak tűnik.*
 • Könnyen beépíthető a bőrápolási rutinba, az 1. naptól kezdve alkalmas éjszakai használatra.
 • Minden bőrtípusra, beleértve az első alkalommal retinolt használókat és az érzékeny bőrtípusokat is.
 • Nyugtat és friss érzetet kölcsönöz a bőrnek.
 • Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
 • *Fogyasztói teszt alapján, 132 résztvevővel, beleértve az első alkalommal használókat is

Fő összetevők

Használati utasítás

 • Arctisztítás után, éjszakára vigye fel a Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum arcápolót az egész arcra, beleértve a szem alatti és a szarkalábak területét is, óvatosan, elkerülve a szem és a szemhéj környékével való érintkezését.
 • Napközben mindig használjon fényvédő faktoros arcápolót, mint az Ultra Light Daily UV Defense SPF 50.
 • Alkalmas nyakra, dekoltázsra és szarkalábakra.
 • Alkalmas más Kiehl's célzott szérumokkal párosítva, beleértve a sötét foltok elleni szérumot, a C-vitamin szérumot, a bőrerősítő szérumot és a hidratáló szérumot.
 • Egészítse ki bőrápolási rutinját hatékony öregedésgátló krémünkkel és SPF 50-es fényvédőnkkel, hogy egy erőteljes öregedésgátló triót alkosson.

Előtte & Utána

Bőrkímélő Retinol formulánk láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját, minimálisra csökkentve a kellemetlen mellékhatások és diszkomfort, köztük a bőrpír, a szárazság és a hámlás valószínűségét. A tesztalanyok közül*:

 

93% egyetért azzal, hogy a bőr textúrája finomabbnak érződik.

93% egyetért azzal, hogy a termék fokozatos és látható javulást eredményez.

91% egyetért azzal, hogy a bőr tónusa egyenletesebbnek és frissebbnek tűnik.

85% egyetért azzal, hogy a bőr fiatalosabbnak tűnik

 

*Fogyasztói teszt alapján, 132 résztvevővel.

Eloszlatjuk a Retinollal kapcsolatos félelmeket

A megfelelő napi mennyiségre precízen megalkotott, bőrkímélő Retinol szérumunk hatásos eredményeket biztosít a kellemetlen mellékhatások, például a bőrpír, a szárazság vagy a hámlás minimális valószínűsége mellett.
A tesztalanyok 90%-a egyetért azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik, beleértve az első alkalommal Retinolt használókat is*

 

*Az eredmények egy 12 hetes használatot követő fogyasztói tanulmányon alapulnak, 132 résztvevővel, beleértve az első alkalommal használókat is.

Tudta?

A formulánkban használt retinol összetevő a Tiszta Retinol; ez a retinol legtisztább formája, amely vény nélkül kapható. A bőrben retinsavvá alakul át, hogy célzottan a bőrproblémákat kezelje. Retinol-származékok - ezek a formulák (pl. retinil-palmitát, retinal) retinolészterek, amelyeknek több átalakítási lépésre van szükségük ahhoz, hogy a bőrben retinsavvá alakuljanak. Az átalakulás azonban a hatásosság csökkenésével jár. Retinol-alternatívák - ezek az összetevők, mint például a bakuchiol, a fitomimetikus A-vitamin és a granaktív, nem retinolok, de segíthetnek a retinollal azonos problémák kezelésében. Ezeknek hosszabb ideig tarthat a hatásuk, mint a tiszta retinolnak.

Precízen megalkotott formula a hatékonyság érdekében

A hatékonyság érdekében pontosan megalkotott szabadalmaztatott ránctalanító szérumunkat úgy állítottuk össze, hogy napi használatnak megfelelő erősségű tiszta retinol, peptid és keramid fúziójával látható eredményeket érjünk el, miközben csökkentjük a kellemetlen hatások, például a bőrpír, a szárazság és a hámlás valószínűségét. A Tiszta Retinol szinergikusan működik együtt a formulánkban lévő Peptiddel és Keramidokkal. A szérumot gondosan alkottuk meg, hogy folyamatosan felgyorsítsa a bőrfelszín megújulását, miközben erősíti a bőr védőrétegét, hogy optimalizálja a Retinol hatását, így a bőr készen áll arra, hogy reagáljon erőteljes szérumunkra.

Fejlett Micro-Dose Technológia a Látható Anti-Aging Eredmények

Retinolos szérumunk mindennapi használatra megfelelő mennyiségű tiszta retinollal készült, könnyen beépíthető a bőrápolási rutinba, és látható öregedésgátló eredményeket biztosít minimális bőrpír, szárazság vagy hámlás mellett*. A kipróbálók 90%-a egyetért** azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik a használat során, még az első alkalommal retinolt használók is!

*12 hetes tanulmány során. Minimalizálja a látható bőrpírt, hámlást és kipirosodást.

**135 résztvevővel végzett fogyasztói tanulmány alapján, 12 hetes használat után.

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját

Értékelések (12)

Írja meg a véleményét
5.00
Only reviews written in productreviews.language.hu_HU are shown.

Mivel évek óta tretinoint használok nem reméltem különösebb hatást egy retinol szérumtól. Kellemesen csalódtam. Szazalékos arányban nincs ugyan feltüntetve a retinol tartalma viszont a szérum igen erős, kicsit bizsergető érzés felkenés után. Negatív reakciók nem voltak, ugyan hidratálót használtam de nem éreztem feltétlen szükségét mivel a szérum nagyon jól hidratál.

Kellemes használat, egységesebb, üde bőr, nagyon elégedett vagyok vele, biztos, hogy a továbbiakban is használni fogom.

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét