Úgy tűnik, hogy Ön nem itt van Magyarország

Az árak és a fizetés HUF-ban értendő A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Erőteljes ránctalanító szérum retinollal, amely láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Erőteljes ránctalanító szérum retinollal, amely láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal.

25,700 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját!

Mi ez?

Hatékony ránctalanító szérumunk retinollal látható eredményeket biztosít napi mikrodózisban a fiatalos megjelenésért. Precízen megalkotott, szabadalmaztatott, öregedésgátló Retinol szérumunk a Tiszta Retinol napi használatra megfelelő dózisát alkalmazza, hogy láthatóan csökkentse a ráncok megjelenését, finomítsa a bőr textúráját és feszesítse a bőrt, hogy a Retinol előnyeit maximálisan élvezhesse minimális diszkomforttal, mint a bőrpír, szárazság és hámlás. Erőteljes mikrodózisú szérumunk a tiszta retinol, peptid és keramidok triójával elősegíti a bőr felszíni sejtcseréjét, miközben erősíti a bőr védőrétegének funkcióját, hogy a Retinollal gazdagított szérumunk optimális hatása hatékonyan érvényesüljön, és láthatóan megújítsa a bőrt a fiatalosabbnak tűnő bőr érdekében.

Először használ retinolt tartalmazó formulát? Segítünk Önnek megkülönböztetni a tényeket a tévhitektől.

Miért szeretjük?

 • Precízen megalkotott formula, hogy a napi használatnak megfelelő erősségű tiszta retinolt biztosítson.
 • Formulánk segít látható eredményeket elérni, a kellemetlen mellékhatásokat és diszkomfortot - beleértve a bőrpírt, a szárazságot és a hámlást - minimalizálva.
 • Peptidekkel és keramidokkal megalkotott szérumunk elősegíti a bőr védőrétegének megfelelő funkcióját, hogy a bőr tolerálja a tiszta retinolt.
 • A kipróbálók 90%-a, beleértve az első alkalommal retinolt használókat is, egyetért azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik, és 93%-uk egyetért azzal, hogy a bőr textúrája finomabb érzetű.*.
 • A kipróbálók 85%-a egyetértett azzal, hogy a bőr fiatalosabbnak tűnik.*
 • Könnyen beépíthető a bőrápolási rutinba, az 1. naptól kezdve alkalmas éjszakai használatra.
 • Minden bőrtípusra, beleértve az első alkalommal retinolt használókat és az érzékeny bőrtípusokat is.
 • Nyugtat és friss érzetet kölcsönöz a bőrnek.
 • Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
 • *Fogyasztói teszt alapján, 132 résztvevővel, beleértve az első alkalommal használókat is

Fő összetevők

Használati utasítás

 • Arctisztítás után, éjszakára vigye fel a Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum arcápolót az egész arcra, beleértve a szem alatti és a szarkalábak területét is, óvatosan, elkerülve a szem és a szemhéj környékével való érintkezését.
 • Napközben mindig használjon fényvédő faktoros arcápolót, mint az Ultra Light Daily UV Defense SPF 50.
 • Alkalmas nyakra, dekoltázsra és szarkalábakra.
 • Alkalmas más Kiehl's célzott szérumokkal párosítva, beleértve a sötét foltok elleni szérumot, a C-vitamin szérumot, a bőrerősítő szérumot és a hidratáló szérumot.
 • Egészítse ki bőrápolási rutinját hatékony öregedésgátló krémünkkel és SPF 50-es fényvédőnkkel, hogy egy erőteljes öregedésgátló triót alkosson.

Előtte & Utána

Before and after
Bőrkímélő Retinol formulánk láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját, minimálisra csökkentve a kellemetlen mellékhatások és diszkomfort, köztük a bőrpír, a szárazság és a hámlás valószínűségét. A tesztalanyok közül*:

 

93% egyetért azzal, hogy a bőr textúrája finomabbnak érződik.

93% egyetért azzal, hogy a termék fokozatos és látható javulást eredményez.

91% egyetért azzal, hogy a bőr tónusa egyenletesebbnek és frissebbnek tűnik.

85% egyetért azzal, hogy a bőr fiatalosabbnak tűnik

 

*Fogyasztói teszt alapján, 132 résztvevővel.

Eloszlatjuk a Retinollal kapcsolatos félelmeket

A megfelelő napi mennyiségre precízen megalkotott, bőrkímélő Retinol szérumunk hatásos eredményeket biztosít a kellemetlen mellékhatások, például a bőrpír, a szárazság vagy a hámlás minimális valószínűsége mellett.
A tesztalanyok 90%-a egyetért azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik, beleértve az első alkalommal Retinolt használókat is*

 

*Az eredmények egy 12 hetes használatot követő fogyasztói tanulmányon alapulnak, 132 résztvevővel, beleértve az első alkalommal használókat is.

Did You Know?

Tudta?

Did You Know?
A formulánkban használt retinol összetevő a Tiszta Retinol; ez a retinol legtisztább formája, amely vény nélkül kapható. A bőrben retinsavvá alakul át, hogy célzottan a bőrproblémákat kezelje. Retinol-származékok - ezek a formulák (pl. retinil-palmitát, retinal) retinolészterek, amelyeknek több átalakítási lépésre van szükségük ahhoz, hogy a bőrben retinsavvá alakuljanak. Az átalakulás azonban a hatásosság csökkenésével jár. Retinol-alternatívák - ezek az összetevők, mint például a bakuchiol, a fitomimetikus A-vitamin és a granaktív, nem retinolok, de segíthetnek a retinollal azonos problémák kezelésében. Ezeknek hosszabb ideig tarthat a hatásuk, mint a tiszta retinolnak.

Precízen megalkotott formula a hatékonyság érdekében

A hatékonyság érdekében pontosan megalkotott szabadalmaztatott ránctalanító szérumunkat úgy állítottuk össze, hogy napi használatnak megfelelő erősségű tiszta retinol, peptid és keramid fúziójával látható eredményeket érjünk el, miközben csökkentjük a kellemetlen hatások, például a bőrpír, a szárazság és a hámlás valószínűségét. A Tiszta Retinol szinergikusan működik együtt a formulánkban lévő Peptiddel és Keramidokkal. A szérumot gondosan alkottuk meg, hogy folyamatosan felgyorsítsa a bőrfelszín megújulását, miközben erősíti a bőr védőrétegét, hogy optimalizálja a Retinol hatását, így a bőr készen áll arra, hogy reagáljon erőteljes szérumunkra.

Fejlett Micro-Dose Technológia a Látható Anti-Aging Eredmények

Retinolos szérumunk mindennapi használatra megfelelő mennyiségű tiszta retinollal készült, könnyen beépíthető a bőrápolási rutinba, és látható öregedésgátló eredményeket biztosít minimális bőrpír, szárazság vagy hámlás mellett*. A kipróbálók 90%-a egyetért** azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik a használat során, még az első alkalommal retinolt használók is!

*12 hetes tanulmány során. Minimalizálja a látható bőrpírt, hámlást és kipirosodást.

**135 résztvevővel végzett fogyasztói tanulmány alapján, 12 hetes használat után.

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját
Tájolási üzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét