Main content

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Erőteljes ránctalanító szérum retinollal, amely láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Erőteljes ránctalanító szérum retinollal, amely láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját a látható megújulás érdekében, minimális diszkomforttal.

Régi ár Új ár 34,500 Ft (Ft69000/100 ml.)

Ingyenes szállítás 19 000 Ft felett!

PDP Üzletkereső részleg
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
PDP Sections Accordion

Hatékony ránctalanító szérumunk retinollal látható eredményeket biztosít napi mikrodózisban a fiatalos megjelenésért. Precízen megalkotott, szabadalmaztatott, öregedésgátló Retinol szérumunk a Tiszta Retinol napi használatra megfelelő dózisát alkalmazza, hogy láthatóan csökkentse a ráncok megjelenését, finomítsa a bőr textúráját és feszesítse a bőrt, hogy a Retinol előnyeit maximálisan élvezhesse minimális diszkomforttal, mint a bőrpír, szárazság és hámlás. Erőteljes mikrodózisú szérumunk a tiszta retinol, peptid és keramidok triójával elősegíti a bőr felszíni sejtcseréjét, miközben erősíti a bőr védőrétegének funkcióját, hogy a Retinollal gazdagított szérumunk optimális hatása hatékonyan érvényesüljön, és láthatóan megújítsa a bőrt a fiatalosabbnak tűnő bőr érdekében.

Először használ retinolt tartalmazó formulát? Segítünk Önnek megkülönböztetni a tényeket a tévhitektől.

Before And After Retinol

Előtte & Utána

Before and after
Bőrkímélő Retinol formulánk láthatóan csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti a bőrt és finomítja a bőr textúráját, minimálisra csökkentve a kellemetlen mellékhatások és diszkomfort, köztük a bőrpír, a szárazság és a hámlás valószínűségét. A tesztalanyok közül*:

 

93% egyetért azzal, hogy a bőr textúrája finomabbnak érződik.

93% egyetért azzal, hogy a termék fokozatos és látható javulást eredményez.

91% egyetért azzal, hogy a bőr tónusa egyenletesebbnek és frissebbnek tűnik.

85% egyetért azzal, hogy a bőr fiatalosabbnak tűnik

 

*Fogyasztói teszt alapján, 132 résztvevővel.

Before And After Retinol Discomfort

Eloszlatjuk a Retinollal kapcsolatos félelmeket

A megfelelő napi mennyiségre precízen megalkotott, bőrkímélő Retinol szérumunk hatásos eredményeket biztosít a kellemetlen mellékhatások, például a bőrpír, a szárazság vagy a hámlás minimális valószínűsége mellett.
A tesztalanyok 90%-a egyetért azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik, beleértve az első alkalommal Retinolt használókat is*

 

*Az eredmények egy 12 hetes használatot követő fogyasztói tanulmányon alapulnak, 132 résztvevővel, beleértve az első alkalommal használókat is.

Did You Know
Did You Know?

Tudta?

Did You Know?
A formulánkban használt retinol összetevő a Tiszta Retinol; ez a retinol legtisztább formája, amely vény nélkül kapható. A bőrben retinsavvá alakul át, hogy célzottan a bőrproblémákat kezelje. Retinol-származékok - ezek a formulák (pl. retinil-palmitát, retinal) retinolészterek, amelyeknek több átalakítási lépésre van szükségük ahhoz, hogy a bőrben retinsavvá alakuljanak. Az átalakulás azonban a hatásosság csökkenésével jár. Retinol-alternatívák - ezek az összetevők, mint például a bakuchiol, a fitomimetikus A-vitamin és a granaktív, nem retinolok, de segíthetnek a retinollal azonos problémák kezelésében. Ezeknek hosszabb ideig tarthat a hatásuk, mint a tiszta retinolnak.
Did You Know formulated for efficacy

Precízen megalkotott formula a hatékonyság érdekében

A hatékonyság érdekében pontosan megalkotott szabadalmaztatott ránctalanító szérumunkat úgy állítottuk össze, hogy napi használatnak megfelelő erősségű tiszta retinol, peptid és keramid fúziójával látható eredményeket érjünk el, miközben csökkentjük a kellemetlen hatások, például a bőrpír, a szárazság és a hámlás valószínűségét. A Tiszta Retinol szinergikusan működik együtt a formulánkban lévő Peptiddel és Keramidokkal. A szérumot gondosan alkottuk meg, hogy folyamatosan felgyorsítsa a bőrfelszín megújulását, miközben erősíti a bőr védőrétegét, hogy optimalizálja a Retinol hatását, így a bőr készen áll arra, hogy reagáljon erőteljes szérumunkra.
Did You Know Micro dose

Fejlett Micro-Dose Technológia a Látható Anti-Aging Eredmények

Retinolos szérumunk mindennapi használatra megfelelő mennyiségű tiszta retinollal készült, könnyen beépíthető a bőrápolási rutinba, és látható öregedésgátló eredményeket biztosít minimális bőrpír, szárazság vagy hámlás mellett*. A kipróbálók 90%-a egyetért** azzal, hogy a bőr komfortosnak érződik a használat során, még az első alkalommal retinolt használók is!

*12 hetes tanulmány során. Minimalizálja a látható bőrpírt, hámlást és kipirosodást.

**135 résztvevővel végzett fogyasztói tanulmány alapján, 12 hetes használat után.

PDP Routine Section

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját
PDP Reviews

Értékelések (13)

5 az 5 csillagból.
5 stars
12 reviews with 5 stars
4 stars
1 review with 4 stars
3 stars
1 review with 3 stars
2 stars
1 review with 2 stars
1 star
1 review with 1 star

Elmondom a véleményemet

Ossza meg véleményét más vásárlókkal

Írja meg a véleményét
Csak a magyar nyelven írt értékelések vannak megjelenítve.

Edina Gyetván

5 az 5 csillagból.
Mivel évek óta tretinoint használok nem reméltem különösebb hatást egy retinol szérumtól. Kellemesen csalódtam. Szazalékos arányban nincs ugyan feltüntetve a retinol tartalma viszont a szérum igen erős, kicsit bizsergető érzés felkenés után. Negatív ...
Mivel évek óta tretinoint használok nem reméltem különösebb hatást egy retinol szérumtól. Kellemesen csalódtam. Szazalékos arányban nincs ugyan feltüntetve a retinol tartalma viszont a szérum igen erős, kicsit bizsergető érzés felkenés után. Negatív reakciók nem voltak, ugyan hidratálót használtam de nem éreztem feltétlen szükségét mivel a szérum nagyon jól hidratál.
Hasznosnak találja ezt az értékelést?

Melinda Bereczkiné Kiss

5 az 5 csillagból.
Kellemes használat, egységesebb, üde bőr, nagyon elégedett vagyok vele, biztos, hogy a továbbiakban is használni fogom.
Hasznosnak találja ezt az értékelést?

Adrienn Pocsi

5 az 5 csillagból.
Nagyon jól hidratál, reggelre selymesebb, tömörebb a bőröm. Mivel csak két hete használom a ráncaim egyenlőre nem hatotta meg, bár ezt a későbbiekben se várom egy krémtől se. Nem okozott irritációt, kellemes az illata és az állaga is.
Hasznosnak találja ezt az értékelést?

Kata Toth

5 az 5 csillagból.
Korábban még sosem használtam retinolos terméket, így főleg az esti rutin során használtam az elmúlt két hétben. Kezdeti pár alkalommal csípte az arcom, és ki is pirult a bőröm. Viszont ez egy hét után elmúlt, azóta ilyet nem tapasztaltam. A bőröm ki...
Korábban még sosem használtam retinolos terméket, így főleg az esti rutin során használtam az elmúlt két hétben. Kezdeti pár alkalommal csípte az arcom, és ki is pirult a bőröm. Viszont ez egy hét után elmúlt, azóta ilyet nem tapasztaltam. A bőröm kisimultabb, puhább lett, látványosan üdébb, frissebb a bőröm. Elégedett vagyok ezzel a szérummal.
Hasznosnak találja ezt az értékelést?
PDP Slot 1 Section
SEO Banner Category retinol PDP
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét