Main content

A Retinol Mellékhatásai: Tények vs. Tévhitek

Akár most használ először retinolt, akár már egy ideje élvezi ennek a bőrápolási összetevőnek az öregedésgátló előnyeit, itt az ideje, hogy megismerje a retinolról szóló tényeket. Fedezze fel a retinollal kapcsolatos igazságokat és mítoszokat, hogy megismerje, hogyan minimalizálhatja a retinol mellékhatásait, és hogyan emelheti a következő szintre öregedésgátló bőrápolási rutinját!

Fedezze fel hatékony formuláinkat a látható retinol
előnyökért, minimális diszkomfort mellettii

A Retinol bőrmegújító napi mikro-dózisú szérumunkat kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy napi erősségű retinol adagot biztosítson, így kihasználva a retinol jótékony hatásait minimális kellemetlenséggel - beleértve a látható bőrpírt, szárazságot és hámlást – javulás tapasztalható a bőr feszességében és a ráncok csökkentésében. Könnyen beépíthető bármely bőrápolási rutinba a bőr látható megújulásáért! Fejlett mikro-dózisú ránctalanító szérumunk retinollal minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrűeket és azokat, akik első alkalommal használnak retinolt.

Retinolt, peptidet és keramidokat tartalmazó formulánk biztosítja, hogy a bőr tolerálja a retinol mikro-dózisát, így a használat során minimális kellemetlenséget okoz.

i 135 résztvevővel végzett fogyasztói vizsgálat alapján, 12 hét használat után.

ii Minimalizálja a látható bőrpírt, szárazságot és hámlást.

Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét