Úgy tűnik, hogy Ön nem itt van Magyarország

Az árak és a fizetés HUF-ban értendő A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Ultimate Razor Burn & Bump Relief

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Borotválozás utáni krém férfiak számára, a szőrbenövés megelőzésére és a borotválkozás okozta irritáció azonnali enyhítésére

Ultimate Razor Burn & Bump Relief

Ultimate Razor Burn & Bump Relief

Borotválozás utáni krém férfiak számára, a szőrbenövés megelőzésére és a borotválkozás okozta irritáció azonnali enyhítésére

7,600 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját!

Mi ez?

Szeretett Razor Bump Relief termékünk által inspirált férfiak számára kifejlesztett borotválkozás utáni krémünk segít csökkenteni a borotválkozás következtében kialakult irritációt és szőrbenövés hatásait, miközben nyugtatja a frissen borotvált bőrfelületet. Az Aloe Verával, Lipo-Hydroxy savval, Füzike kivonattal és E-vitaminnal gazdagított formula azonnal hidratálja a bőrt, csökketve az irritációt és gyengéden hámlaszt, így segít minimalizálni a benőtt szőrtüszők megjelenését, miközben a bőr egyre rugalmasabbá válik.

Miért szeretjük?

  • Csökkenti a borotválozás következtében kialakult irritációt beleértve a kipirosodást és benőtt szőrszálak megjelenését.
  • Nem hagy égő érzetet borotválkozás után.
  • Azonnal hűsít és hidratál.
  • Táplál és ápol a rugalmasabb bőr érdekében.
  • Gyengéden hámlaszt, hogy segítsen elkerülni a benőtt szőrszálak megjelenését.
  • Biztonságosan használható minden bőrtípusra, érzékeny bőrre is.

Fő összetevők

How to Use

Használati utasítás

How to Use
  • Borotválkozás után vigyen fel egy kis mennyiséget a megborotvált területre tiszta ujjbegyekkel, elkerülve a szemkörnyéki területet.
  • Ezt követően vigyen fel hidratáló arckrémet.
  • Fedezze fel további férfiak számára kifejlesztett borotválkozáshoz nélkülözhetetlen termékeinket, beleértve borotvakrémünket és borotválkozás utáni gélünket a borotva által okozott irritáció és szőrbenövés elleni harc érdekében.

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját.
Tájolási üzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét