Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane

Minden bőrtípusra, beleértve a száraz, feszülő,hámló és érzékeny bőrt is

Hidratáló arcmaszk száraz bőrre, ami az éjszaka folyamán segít bezárni a nedvességet a bőrbe, valamint erősíti a bőr nedvességmegkötő védőrétegét, így kezelve a szárazságot, feszülést és a hámló bőrt. Parabénmentes és illatanyagmentes.

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane

Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane

Hidratáló arcmaszk száraz bőrre, ami az éjszaka folyamán segít bezárni a nedvességet a bőrbe, valamint erősíti a bőr nedvességmegkötő védőrétegét, így kezelve a szárazságot, feszülést és a hámló bőrt. Parabénmentes és illatanyagmentes.

Régi ár Új ár 7,900 Ft (Ft28214.29/100 ml.)
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső Foglaljon időpontotMi ez?

  • SEGÍT STABILIZÁLNI A BŐRBARRIERT AKÁR EGY ÉJSZAKA ALATT
  • a bőr hidratáltabbnak érződik
  • feszülő érzés nélkül
  • látható hámlás nélkül

text
How it’s made better

• Formulated without: Silicone,
Fragrance, Dye, and Mineral Oil
• Továbbá 100%-ban újrahasznosított anyagba csomagoltuk.
• Ezért hidratáló arcmaszkunkat megújuló szkvalánnal és glaciális glikoproteinnel alkottuk meg.

Fő összetevők

Kiehl’s Future Made Better stamp

Tele céllal &
tudatossággal és felelőséggel

Mivel továbbra is egy egészségesebb bolygóért dolgozunk, a felelősségteljes beszerzés,
formulák és csomagolások elengedhetetlenek. Ezért hidratáló arcmaszkunkat megújuló szkvalánnal és glaciális glikoproteinnel alkottuk meg. Továbbá
100%-ban újrahasznosított anyagba csomagoltuk.

Csatlakozzon hozzánk küldetésünkben!
How To Apply

Használati módok

How To Apply
  • Éjszakai mélyhidratáló arcmaszk: Az esti arcápolási rutin részeként, ujjbegyeivel vigyen fel egy egészséges réteg maszkot a megtisztított arcbőrre. Finoman masszírozza a bőrbe, amíg a balzsamos textúra olajossá alakul, így a formula könnyedén beleovad a bőrbe. A felesleget tapogassa a bőrbe, a nyakra és a dekoltázsra, és ne öblítse le. Hagyja hatni egy éjszakán át, majd reggel kövesse a szokásos arcápolási rutinját. Hetente 3x javasoljuk az éjszakai arcmaszk használatát.
  • Gyengéd tisztító balzsam: Az ujjbegyekkel gyengéden masszírozzon egy kis mennyiséget az arcbőrre. Törölje le száraz kozmetikai kendővel. A mélyebb tisztítás és hidratálás érdekében hagyja hatni 60 másodpercig, mielőtt eltávolítja.
  • 15 perces kezelés: Az extra táplálást igénylő száraz területek mélyebb hidratálásához vigyen fel egy látható réteget a formulából a bőrre, és hagyja hatni 15 percig. A maradék formulát törölje le.

Mikor használja?

Használja éjszaka a bőrápolási rutin kiegészítéseként.

Hetente 3x vagy igény szerint alkalmazza.

Night
Did You Know?

Tudta?

Did You Know?
A bőr 93%-kal több vizet veszít éjszaka, mivel alvás közben kevesebb olaj termelődik. Emiatt a bőr védőrétege instabillá válhat, ami szárazságot, hámlást, kellemetlen érzést és a külső agresszorokkal szembeni sebezhetőséget eredményez. A bőr védőrétegét megerősítő hidratáló maszkunk segít stabilizálni a bőr védőrétegét az éjszaka folyamán, hogy a nedvességet bezárja a puhább, rugalmasabb, egészségesebb kinézetű bőr érdekében.
Did You Know?

A maszkolás sokféle módja

Did You Know?

Fedezze fel az éjszakai arcmaszkunk többféle felhasználási lehetőségeit, hogy megfeleljen igényeinek és rutinjának.

Gyengéd tisztító balzsam:

Az ujjbegyekkel gyengéden masszírozzon egy kis mennyiséget az arcbőrre. Törölje le száraz kozmetikai kendővel. A mélyebb tisztítás és hidratálás érdekében hagyja hatni 60 másodpercig, mielőtt eltávolítja.

15 perces kezelés:
Az extra táplálást igénylő száraz területek mélyebb hidratálásához vigyen fel egy látható réteget a formulából a bőrre, és hagyja hatni 15 percig. A maradék formulát törölje le.

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét