Main content

A tökéletes éjszakai bőrápolási rutin

A szépítő alvás messze nem mítosz. Amíg alszunk, bőrünk aktívan regenerálja önmagát, hogy helyreállítsa a nap folyamán keletkezett agresszorok és káros hatások okozta károkat. Tudjon meg többet arról, hogy mennyire fontos, hogy bőre elegendő alvást kapjon a regenerálódáshoz és megújuláshoz, és hogy az éjszakai bőrápolási rutin olyan formulákkal, mint a szeretett Midnight Recovery Concentrate olajunk, hogyan segíthetik bőre éjszakai megújulását.

A bőr cirkadián ritmusa

Akár száraz, akár zsíros, akár érzékeny a bőr, minden nap egy meghatározott cirkadián ritmust követ. A cirkadián ritmusok olyan fizikai, mentális és viselkedési változások, amelyek egy napi ciklust követnek, és elsősorban a fényre és a sötétségre reagálnak. A cirkadián ritmus részeként a bőr napközben aktívan védekezik a környezeti agresszorok ellen. Éjszaka a bőr azon dolgozik, hogy helyreállítsa önmagát a nap során elszenvedett káros hatásoktól.

A varázslatos éjféli óra

Az éjszaka folyamán különböző bőrfunkciók lépnek életbe, amelyek átfedési csúcsa éjfélkor van. Az éjféli regenerálódás idején a bőr megújulása fokozott ütemben zajlik, így sokkal fogékonyabb különböző bőrápolási formulákra és hatóanyagokra - vagyis az éjszakai időszak ideális a bőrápolási termékek alkalmazására. A bőr éjszakai feltöltését elősegítő formulák használata segíthet, hogy reggel frissebb és fiatalosabb megjelenésű bőrrel ébredhessen.

Az éjszakai hidratálás szükségessége

Ebben a regenerálódási és megújulási időszakban a bőr fokozott vízveszteséget tapasztal, ezért elengedhetetlen, hogy hidratáló olajat vagy éjszakai krémet alkalmazzon, amely segít lezárni és megkötni a nedvességet. Kényeztesse bőrét egy gazdag hidratálóval, hidratáló szérummal vagy arcápoló olajjal, hogy alvás közben is hidratálja a bőrt.

Kiehl's útmutató az éjszakai bőrápoláshoz

Regenerálja bőrét az éjszakai megújulási folyamat során éjszakai bőrápolási rutinunk segítségével. A szépítő alvás mellett ápolja bőrét éjszakánként olyan termékekkel, amelyeket a bőr feltöltésére és regenerálására fejlesztettek ki.

Smink eltávolítása olajos arctisztítóval

Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

A smink, a szennyeződések és a felesleges olajok eltávolítása alvás előtt elengedhetetlen lépés az éjszakai bőrápolási rutin során. Egy hosszú nap után vigye fel olajos arctisztítónkat száraz bőrre. Masszírozza át bőrét, hogy megfelelően eltávolíthassa a sminket, majd víz hozzáadásával emulgeálódik a formula a szennyeződések feloldásához. Botanikai olajokkal, mint a Levendula Esszenciális Olaj és a Ligetszépe Olaj, megalkotott arctisztító olajunk kényeztető aromát biztosít, amely segít ellazulni és felkészülni az éjszakai pihenésre.

 • Feloldja a szennyeződéseket, felesleges olajokat és sminket anélkül, hogy túlszárítaná a bőrfelületet
 • Feltölti, puhítja és nyugtatja a bőrt
 • Előkészíti a bőrt az éjszakai arcápoló formulák alkalmazására
 • Nem komedogén és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a zsíros és érzékeny bőrt is
VÁSÁRLÁS

Éjszakai szemkörnyékápoló a szemkörnyék regenerálásáért

Midnight Recovery Eye

A szemkörnyék gyakran az első terület, ahol a fáradtság vagy az öregedés jelei mutatkoznak, ezért az éjszakai szemkörnyékápolás elengedhetetlen. Gondoskodjon a fáradt szemkörnyékről éjszakai szemkörnyékápolónkkal sötét karikák ellen. Botanikai olajok keverékével és csodabogyó kivonattal átitatott éjszakai szemkörnyékápoló formula. Ébredjen felfrissült és fiatalos megjelenésű szemekkel!

 • Segít megerősíteni és feltölteni a szemkörnyéket
 • Láthatóan csökkenti a sötét karikákat és a szem puffadtságát
 • Ápolja az érzékeny szemkörnyéki területet
VÁSÁRLÁS

Célozza meg a ráncokat és fokozza bőre természetes ragyogását a C-vitamin erejével

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Az éjszakai bőrápolási rutin részeként vigye fel hatékony C-vitaminos szérumunkat amely segít javítani a bőr textúráját és fokozza a bőr természetes ragyogását. A 10,5% tiszta C-vitamint és 2% aszkorbil-glükozidot, valamint hialuronsavat tartalmazó hatékony koncentrátumunk segít láthatóan csökkenteni a ráncokat és kisimítani a bőr textúráját.

 • Segít láthatóan csökkenteni a finom vonalakat és ráncokat
 • Javítja a bőr textúráját és fokozza a természetes ragyogást
 • Láthatóan csökkenti a mélyen ülő ráncokat, a marionett ráncokat és a homlokráncokat
VÁSÁRLÁS

Regenerálja bőrét éjszakai arcápoló olajjal

Midnight Recovery Concentrate

Lefekvés előtt vigyen fel 2-3 cseppett a szeretett éjszakai arcápoló olajunkból amely elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását. Botanikai olajok keverékével megalkotott formula, amely hozzájárul a bőr textúrájának javításához és a természetes ragyogásának fokozásához.

 • Segít láthatóan feszesíteni bőrt
 • Láthatóan helyreállítja a bőrt az éjszaka folyamán a ragyogóbb bőrért
 • Könnyen felszívódik, a bőrt puhává és hidratálttá varázsolja
VÁSÁRLÁS

Feszesítés éjszakai maszkunk segítségével

Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

Az éjszakai bőrápolási rutin utolsó lépéseként vigye fel kényeztető, éjszakai bársonyos arcmaszkunkat, amely azonnali feszesítő hatást biztosít. Hibiszkusz mag kivonattal és gyömbér levéllel megalkotott feszesítő maszkunk segít csökkenteni a finom vonalak láthatóságát. Használja éjszakai maszkunkat hidratáló krém helyett heti 5 alkalommal a simábbnak tűnő bőrért.

 • Feszesíti és kisimítja a bőrt alvás közben
 • Bársonyos textúrával szívódik be a bőrbe
 • Segít csökkenteni a finom vonalak láthatóságát folyamatos használat mellett
VÁSÁRLÁS
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét