Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Szintetikus illatanyag-mentes

Ferula- és tejsavval (AHA) megalkotott antioxidáns arcápoló esszencia, amely láthatóan fokozza a ragyogást, javítja a bőr textúráját és csökkenti a finom ráncokat mindössze hét nap alatt.*

Ferulic Brew Rejuvenating Facial Essence

Ferula- és tejsavval (AHA) megalkotott antioxidáns arcápoló esszencia, amely láthatóan fokozza a ragyogást, javítja a bőr textúráját és csökkenti a finom ráncokat mindössze hét nap alatt.*

Régi ár Új ár 15,800 Ft
Válasszon egy Méretet
Select a méretet

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett!

PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső Foglaljon időpontot

Mi ez?

120 órán át főzött összetevőkkel ez a 99%-ban** természetes formula ferulasavval, tejsavval (AHA) és szkvalánnal erős antioxidáns védelmet nyújt, hogy láthatóan kisimítsa és kiegyenlítse a bőr textúráját és tónusát, csökkentse a finom ráncokat és egészséges megjelenésű ragyogást kölcsönözzön a bőrnek.*

Parabén-, ftalát-, szulfát- (SLS & SLES), ásványi olaj- és szintetikus illatanyag-mentes. A flakon és a karton is újrahasznosítható.

*Az eredmények szakértői osztályozáson alapulnak egy 4 hetes fogyasztói teszt során 60 alanyon.
**Az összetevőket természetes eredetűnek tekintjük, ha természetes forrásból történő feldolgozás után molekuláris szerkezetük több mint 50%-át megtartják.

Látható eredmények 7 nap alatt:

 • Természetes ragyogás
 • Simább textúra
 • Kevesebb finom vonal

60 alanyon* végzett fogyasztói vizsgálat során a tesztalanyok:

 • 92%-a egyetért azzal, hogy a bőr hidratáltnak tűnik
 • 92%-a egyetért azzal, hogy a bőr fiatalosabbnak tűnik
 • 90%-a egyetért azzal, hogy a bőr simábbnak érződik
 • 88%-a egyetért azzal, hogy a bőr textúrája finomabbnak tűnik
 • 87%-a egyetért azzal, hogy a bőr egészségesebbnek tűnik
 • 85%-a szerint a bőr egyenletesebbnek tűnik

*Az eredmények szakértői értékelésen alapulnak egy 4 hetes fogyasztói teszt során, 60 alanyon.

Miért szeretjük?

 • Gyorsan felszívódó formula, amely gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, a láthatóan simább, egyenletesebb és ragyogóbb arcbőrért.
 • Hatékony antioxidánsokat biztosít a bőr számára, hogy támogassa a bőr természetes regenerálódási folyamatát és védekezzen a bőröregedést okozó szabad gyökök ellen.
 • Láthatóan csökkenti a finom vonalakat és segít megelőzni az öregedés korai jeleit.
 • Előkészíti a bőrt, a bőrápolási rutinban következő szérumok és/vagy hidratáló krémek hatékonyságának fokozása érdekében.
 • Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Fő összetevők

Használati utasítás

 • Arctisztítás után ötször rázza fel az üveget, hogy a Ferulic Brew összekeveredjen az üvegben.
 • Öntsön öt bőséges cseppet az antioxidáns esszenciából a tenyerébe.
 • Óvatosan nyomja ötször a bőrére, az arc, a homlok és az áll területére összpontosítva. 
 • Kövesse szérummal és/vagy hidratálóval.
 • Reggel és este is használható.
 • Párosítsa a Ferulic Brew antioxidáns esszenciánkat a 24 órás hidratálást biztosító #1 arckrémünkkel és a sötét karikák elleni szemkörnyékápolónkkal a láthatóan simább, egyenletesebb és ragyogóbb bőrért. Tegye még hatékonyabbá a bőrápolási rutinját a további öregedésgátló előnyökért C-vitaminos szérumunkkal.

Tudta?

Az alfa-hidroxisavak (AHA) a cukorban, tejben, gyümölcsökben és más forrásokban található természetes savak egy csoportja, amelyek a bőr felszínén lévő elhalt hámsejtek eltávolításában játszanak szerepet. Formulánkban az AHA savak segítenek kisimítani a finom vonalakat és ráncokat, valamint folyamatos használat mellett javítják a bőr textúráját és tónusát. A bőrápolásban gyakran előforduló AHA savak közé tartozik a glikolsav (cukornádban található), a citromsav (citrusfélékben található), a tejsav (tejben található), az almasav (almában található), a borkősav (szőlőben található) és mások. A tejsav egy gyengéd alfa-hidroxisav (AHA) a Ferulic Brew antioxidáns esszenciánkban, amely elősegíti a bőr természetes hámlási folyamatát, miközben erősíti, hidratálja és kiegyensúlyozza a bőrt. A tejsav egyedülálló AHA a bőrrel való affinitása, valamint erősítő, hidratáló és pH-kiegyenlítő tulajdonságai miatt. Formuláinkban a tejsav növényi eredetű.

Mi az az arcápoló esszencia?

Az arcápoló esszencia a mindennapi bőrápolási rutin alapvető lépései. Arctisztítás után, szérum és krém felvitele előtt használva elősegíti a bőr védőrétegének regenerálódását, felkészíti a bőrt a bőrápolási rutin további lépéseire, és láthatóan energizálja a bőrt!

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját.

Értékelések

There are currently no reviews in productreviews.language.hu_HU.
Legyen az első, aki értékeli ezt a terméket
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét