Úgy tűnik, hogy Ön nem itt van Magyarország

Az árak és a fizetés HUF-ban értendő A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Daily Refining Milk-Peel Toner

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Gyengéd hámlasztó tonik, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben finomítja és helyreállítja a bőrt

Daily Refining Milk-Peel Toner

Daily Refining Milk-Peel Toner

Gyengéd hámlasztó tonik, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, miközben finomítja és helyreállítja a bőrt

22,000 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját!

Mi ez?

Mindennapi használatra is megfelelő, gyengéd, tejes állagú tonikunk finomítja a bőr textúráját és helyreállítja azt, annak érdekében, hogy egészségesebb megjelenést kölcsönözzön. A kkétfázisú hámlasztó tonik Lipo-Hydroxy savat és 23% bőrpuhító hatóanyagokat (emolliens), többek között Mandulatejet tartalmaz, így segít lágyan eltávolítani az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, miközben vpótolja bőr megfelelő nedvességtartalmát, egységesebb, tisztább bőrképet és selymesebb érzetű bőrt eredményezve.

Miért szeretjük?

  • Gyengéd, akár mindennapi használatra.
  • Klinikailag bizonyítottan* gyengéden hámlasztja a bőrt kellemetlen érzet nélkül.
  • Visszaállítja a hidratáltságot a kellemes érzet érdekében.
  • Minden bőrtípusra biztonságosan használható, beleértve az érzékeny bőrt is.

*Klinikai vizsgálaton alapuló szakértői vélemény alapján.

Fő összetevők

How To Apply

Használati utasítás

How To Apply
  • Használat előtt jól felrázandó.
  • Itasson át egy vattakorongot a tonikkal, majd gyengéden törölje át a megtisztított, száraz arcbőrt naponta kétszer a szemkörnyéket elkerülve.
  • A megfelelő eredmény érdekében használja hámlasztó tonikunkat napi kétszer reggel és este arctisztítás után és szérum felvitele előtt.
  • Használja a hámlasztó tonikot a Clearly Corrective Dark Spot Solution szérumunkkal együtt, az egységes és ragyogó megjelenésű bőrért.
Did You Know?

Tudta?

Did You Know?
Az alacsony koncentrációjú hámlasztókat gyakran használják a bőr állapotának javítására — különösen durva bőrtextúra esetében — mivel az alacsony koncentrációjú savak fokozzák a bőr természetes hidratáltsági faktorait és megújítják a bőr védőrétegét, hámlasztó hatásuknak köszönhetően. Az alacsony sav koncentrációból adódóan a Milk-Peel Toner arcápolónkat biztonságosan lehet akár minden nap használni.

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját.
Tájolási üzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét