Main content

Találja meg az Ön számára megfelelő arcápoló szárazolajat

Ha a ragyogás fokozására, a fáradt bőr felélénkítésére, vagy a problémás területek megnyugtatására vágyik, akkor vezessen be egy szárazolaj szérumot a mindennapi bőrápolási rutinjába. Ezek a formulák segítenek feltölteni a bőrt nedvességgel, valamint célzottan fejtik ki hatásukat a kívánt eredmény érdekében. Fedezze fel az Ön számára tökéletes arcápoló szárazolajat.

Kiehl’s arcápoló szárazolajok

A Kiehl’s-nél olyan arcápoló szárazolajokat fejlesztettünk ki, amelyek gondosan megalkotott formulája hidratálják a bőrt, miközben további előnyöket nyújtanak. Az arcápoló szárazolajok minden bőrtípusra használhatóak beleértve az olajos bőrtípust is. Találja meg az Ön számára tökéletes arcápoló szárazolajat.

Nyugtassa bőrét növényi kivonatokkal

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate

Minden bőrtípusra alkalmas ez a nyugtató, nem komedogén arcápoló szárazolaj, amely láthatóan csökkenti a bőrpírt és erősíti a bőr védőrétegét. 100%-ban természetes eredetű* összetevőkből, köztük a Cannabis Sativa magból és a zöld oregánóolajból áll. Segít egyensúlyban tartani a hidratáltságot és megnyugtatja a bőrt.

*Az összetevőket természetes eredetűnek tekintjük, ha molekuláris szerkezetük több mint 50%-át megőrzik a feldolgozás során.

VÁSÁRLÁS

Revitalizálja bőrét nappali szárazolajjal

Daily Reviving Concentrate

Kezdje a reggelét egy energizáló szárazolajjal, amely segít a fáradt bőr revitalizálásában. A ragyogás növelése mellett ez az antioxidáns szérum segít megvédeni bőrét a szabad gyököktől. A gyömbérgyökér-, a napraforgó-, és a Tamanu-olajokkal készült formula segít friss és egészséges megjelenést kölcsönözni bőrének egész nap.

VÁSÁRLÁS

Regenerálja bőrét éjszakai szárazolajjal

Midnight Recovery Concentrate

Lefekvés előtt használjon néhány cseppet szeretett éjszakai arcápoló szárazolajunkból, hogy segítsen bőrének regenerálódni alvás közben. Levendula esszenciális olajjal, ligetszépe olajjal és szkvalánnal megalkotva ez a hatékony, nyugtató formula reggelre láthatóan fiatalosabbá varázsolja bőrét.

VÁSÁRLÁS
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét