Main content

A Szkvalán bőrápolási titka

Aki rabjává vált a Kiehl’s kultikus-klasszikusának, az Ultra Facial Cream Cream arcápolónak, vagy egy estét sem tud nélkülözni néhány csepp Midnight Recovery Concentrate nélkül, talán elgondolkodott már a Szkvalán bőrre gyakorolt jótékony hatásairól. Egy ikonikus Kiehl’s összetevő, melyet először az 1970-es években kezdtünk használni formuláink megalkotásához.

A Kiehl’s és a Szkvalán

Először az 1970-es években kezdtük használni a Szkvalánt az Ultra Facial Moisturizer és a Creme de Corps testápolóban. Mielőtt formuláink megalkotásához felhasználtuk volna ezt a növényi lipidet, patikai fiolákban volt elérhető vásárlóink számára, 100%-os tisztaságú Szkvalánként, az East Village-i tradícionális patikánkban.

Gondosan beszerzett

Mi, a Kiehl’s-nél 100%-ban növényi eredetű Szkvalánt használunk. A kezdeti beszerzéstől, a kész formulán keresztül átfogó biztosítékokat dolgoztunk ki annak érdekében, hogy kizárólag növényekből kivont minőségi összetevőket használjunk. Elsődlegesen olívabogyóból és cukornádból vonjuk ki a Szkvalánt és adjuk hozzá formuláinkhoz. A gondos beszerzésen keresztül vonjuk ki és tisztítjuk meg a Szkvalánt az olívaolaj és cukor előállításához használt folyamatok melléktermékeitől.

A Kiehl’s Szkvalán tartalmú bőrápolási termékei

Ultra Facial Cream

Világszerte vásárlóink elsőszámú kedvence az Ultra Facial Cream, mely 24 órás hidratálást biztosít minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is. Formulánk olívabogyóból kivont Szkvalánt tartalmaz, mely köztudottan segít bezárni a nedvességet a bőrbe. Közkedvelt hidratálónk Glycoproteint is tartalmaz, melyet a tengeri gleccserekben található mikroorganizmusokból vonnak ki és extrém időjárási körülmények között is védik bőrünket. Ultrakönnyű textúrával segít puhává, selymessé és egészséges megjelenésűvé varázsolni a bőrt.

VÁSÁRLÁS

Midnight Recovery Concentrate

Ébredjen fiatalosabb megjelenésű bőrre a Kiehl’s éjszakai arcápoló olajával. A Szkvalán mellett, feltöltő elixírünk Levendula esszenciális olajat és Ligetszépe olajat is tartalmaz. Csodás illatú, közkedvelt éjszakai koncentrátumunk segít a bőrt feltölteni az éjszaka folyamán, hogy reggelre kipihent és ragyogóbb lehessen.

VÁSÁRLÁS

Creme de Corps

A gazdagon hidratáló Kiehl’s Creme de Corps testápoló egy klasszikus formula, mely tetőtől taplig puhává varázsolja a bőrt. A Szkvalánnal megalkotott ápoló formula Béta karotin, Kakaóvaj és Szezámolaj tartalmával segít táplálni a bőrt és pótolni az elvesztett nedvességet.

VÁSÁRLÁS

Creme de Corps Body Oil

A klasszikus hidratáló testápolónk által inspirált testápoló olaj spray táplálja a bőrt és puha, selymes és rugalmas végeredményt kölcsönöz. Szőlőmagolajjal és Szkvalánnal megalkotott formula, a Vanília és Mandula aromájával relaxáló és bársonyosan puha érzetet hagy maga után.

VÁSÁRLÁS
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét