Main content

Az Amazóniai Fehér Agyag
méregtelenítő
tulajdonságai

A „varázsföld” néven ismert amazóniai fehér agyagot az őslakos brazilok évszázadok óta használják stresszoldásra. Ásványi anyagokban gazdag és rendkívül hatékony pórusminimalizáló hatással rendelkezik, valamint segíti a felesleges olajok felszívódását. Kulcsfontosságú összetevője a Kiehl’s Rare Earth termékcsaládnak.

Kiehl’s & Amazóniai Fehér Agyag

Az Amazonas folyó torkolatából, Észak-Brazíliából származó amazóniai fehér agyagot méltányos kereskedelem útján szerezzük be a helyi közösségek támogatásával. Az Amazonas folyó 4000 mérföldes útja során nagy mennyiségű üledéket szállít magával, amely a folyó torkolatánál rakódik le, így az agyag ebben a régióban különösen gazdag ásványi anyagokban. A brazíliai helyi közösséggel kötött hosszú távú partnerség révén a Kiehl's gazdasági támogatást nyújt az agyagot gyűjtő közösségeknek.

Amazóniai Fehér Agyagot tartalmazó termékeink

Az Amazóniai Fehér Agyag az egyik legfontosabb összetevője best-seller Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask arcápoló maszkunknak. Ez a közkedvelt formula inspirálta az egész Rare Earth termékcsaládot, amely méregtelenítő és pórusminimalizáló termékeket tartalmaz.

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Tisztító hatású agyag maszk amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és méreganyagokat a bőr felszínéről, amik hozzájárulhatnak az eltömődött pórusok kialakulásához. Használja hetente többször és élvezze az egészséges megjelenésű bőrt.

VÁSÁRLÁS

Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser

Gyengéd arctisztító amely segít eltávolítani a szennyeződéseket és felesleges olajokat, miközben enyhén hámlasztja a bőrt. Habzó formulájának köszönhetően segít láthatóan csökkenteni a pórusok méretét és sima, friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

VÁSÁRLÁS

Rare Earth Pore Refining Tonic

Kétfázisú, pórusminimalizáló tonik amely segít csökkenteni a bőr kifényesedését és a pórusok láthatóságát. Használja arctisztítás után a tiszta, kiegyensúlyozott és matt végeredményért.

VÁSÁRLÁS
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét