Main content

Fedezze fel az avokádó tápláló és

hidratáló erejé

Az avokádó tápláló, bőrpuhító összetevő. A Kiehl's-nél mind az avokádóolajat, mind az avokádó gyümölcs kivonatot előszeretettel használjuk ikonikus formuláinkban.

Az avokádó bőrre gyakorolt jótékony hatásai

Az avokádóolaj és avokádó kivonat gazdag zsírsavakban és E-vitaminban, amelyek köztudottan jótékony hatással vannak a bőrre. Bőrápolási formulákban az avokádóolaj és az avokádó gyümölcs kivonat egyaránt táplálja, puhítja és hidratálja a bőrt. A formuláinkhoz használt avokádót méltányos kereskedelem útján szerezzük be.

Avokádóolaj

Az avokádóolajról ismert, hogy minden gyümölcsolaj közül a leghidratálóbb. Természetes forrása az aminosav fehérjéknek, az A, D, E vitaminnak és káliumnak is. Segít helyreállítani a bőr természetes nedvességét.

Avokádó gyümölcs kivonat

Ez a koncentrált kivonat az avokádó gyümölcsének pépéből származik, és a minőség biztosítása érdekében alapos szűrési és keverési folyamaton megy keresztül. Ez a tápláló koncentrátum zsírsavakban, E-vitaminban és B-vitaminban gazdag.

Kiehl’s bőrápolási termékek
avokádóval

Az avokádó tápláló és hidratáló tulajdonságai miatt vásárlóink kedvenc szemkörnyékápolójának, a
Creamy Eye Treatment with Avocado kulcsfontosságú összetevője. Ez a közkedvelt formula inspirálta a Kiehl’s vegyészeit, akik megalkották a tápláló és hidratáló arcmaszkot, a
Avocado Nourishing Hydration Mask formulát.

Szemkörnyékápolás
avokádós hidratálóval

Hidratálja szemkörnyékét krémes avokádó szemkörnyékápolónkkal . Avokádóolajjal, béta-karotinnal és sheavajjal megalkotott, krémesen lágy formula gazdag hidratálást biztosít a szemkörnyéknek.

VÁSÁRLÁS

Táplálás és hidratálás
avokádós arcápoló maszkkal

Próbálja ki krémes avokádó arcmaszkunkat amely táplálja, hidratálja és puhítja a bőrt. A friss, érett avokádó által inspirált gazdag textúrájú hidratáló maszk segít megkötni a nedvességet, hogy a bőr rugalmasnak érzetű lehessen.

VÁSÁRLÁS
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét