Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Musk Eau de Toilette Spray

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Klasszikus Musk toalett spray.

Musk Eau de Toilette Spray

Musk Eau de Toilette Spray

Klasszikus Musk toalett spray.

15,500 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját!

Mi ez?

Előszőr a Bergamot és a narancs virág krémes, friss citrusos illata érezhető, majd a rózsa, liliom, ilang-ilang és neroli virágos jegyei bontakoznak ki. Végül az Original Musk Oil Eau de Toilette a tonkabab, fehér pacsuli és pézsma meleg, érzéki illatjegyeit ötvözi. Az 1920-as években hoztuk létre, ikonikus „Love Oil” formulánkat. 1963-ban vezettük be újra vásárlóink számára.

Miért szeretjük?

  • Előszőr a Bergamot és a narancs virág krémes, friss citrusos illata érezhető, majd a rózsa liliom, ilang-ilang és neroli virágos jegyei bontakoznak ki. Végül az Original Musk Oil Eau de Toilette a tonkabab, fehér pacsuli és pézsma meleg, érzéki illatjegyeit ötvözi.
  • Férfiaknak és nőknek.
How To Apply

Használati utasítás

How To Apply
  • Próbálja ki a Musk Eau de Toilette Spray illatunkat és élvezze!
  • Kerülje a szem környékét.
  • Fedezze fel további Kiehl's Musk termékünket, beleértve az esszenciális olajjal illatosított krémünket illetve tusfürdőnket.
Heritage Highlight

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett
Tájolási üzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét