Main content

Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Multifunkciós anti-aging arckrém a Made By Radio által terezett limitált kiadású csomagolásban.

Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Multifunkciós anti-aging arckrém a Made By Radio által terezett limitált kiadású csomagolásban.

Régi ár Új ár 26,900 Ft
Válasszon egy Méretet
One méretet available

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett!

Mi ez?

Többfunkciós hidratálókrém a láthatóan megemelt, feszesebb, simább, finomabb textúrájú és egyenletesebb tónusú arcbőrért. Fokozza a ragyogást és a rugalmasság érzetét. Öregedésgátló korrekciós krémünk multifunkciós megoldásokat kínál az öregedés 7 látható jelének csökkentésére, beleértve a finom vonalakat és ráncokat, a rugalmasság elvesztését, valamint az egyenetlen tónust és textúrát. Az újonnan továbbfejlesztett formulánk mostantól Fitomimetikus A-vitamint, Proxylane™-t és a Chaga gomba trióját tartalmazza. Ez az öregedésgátló krém láthatóan kisimítja az arc és a nyak finom vonalait és ráncait, és növeli a bőr rugalmasságának érzetét, miközben láthatóan egységesebb tónusúvá teszi azt.

Miért szeretjük?r

  • Láthatóan megemeli, kisimítja, feszesíti, finomítja a bőr textúráját, egyenletesíti a bőr tónusát, fokozza a ragyogást és fokozza a rugalmasság érzetét a fiatalabb kinézetű bőr érdekében.
  • Célba veszi az öregedés leggyakoribb látható jeleit, beleértve az arc és a nyak finom vonalait és ráncait, feszességének elvesztését, egyenetlen bőrszínt és fakóságot.
  • Segít láthatóan kiegyenlíteni a bőr tónusát és fokozni annak ragyogását ez a Chaga gombával dúsított formula.
  • A-vitamint tartalmazó formulánk serkenti a hámsejtek megújulását a fiatalos megjelenés érdekében és segít láthatóan finomítani a textúrát és csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését.
  • Illatanyagmentes, enyhe gyógynövényes aromával dúsított formula, mely a természetes eredetű illóolajoknak és a hatékony fitomimetikus A-vitamin összetevőnek köszönhető.
  • A Made By Radio által tervezett csomagolásban
  • Tökéletes ajándék minden bőrtípusra

Fő összetevők

Használati utasítás

  • Appliquez uniformément sur une peau propre et déposez une petite quantité sur les joues, le front, le menton et le cou.
  • Peut être utilisée de jour comme de nuit ; pour une protection SPF pendant la journée, essayez notre crème hydratante anti-âge avec SPF 30.
Kiehl's X Made by Radio

KIEHL’S X ICINORI

Kiehl's X Made by Radio
A Mayumi Otero és Raphael Urwiller páros alkotja az Icinori-t, amely egy marseille-i székhelyű művészvállalkozás. Az Icinori tökéletesen megörökíti, milyen érzés megtapasztalni a Kiehl's varázslatos világát ebben az ünnepi szezonban.

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját.
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét