Main content

FESTETT ÉS IGÉNYBEVETT HAJ

A vibráló és egészséges megjelenésű haj csak egy karnyújtásnyira van a festett-igénybevett hajra megalkotott hajápoló formuláink segítségével!

Festett haj

Festett haj

1 termék
1 termék
Sunflower Color Preserving Conditioner

Sunflower Color Preserving Conditioner

Könnyű textúrájú hajbalzsam festett, igénybevett hajra.

Régi ár Új ár 13,900 Ft

Melyek a legjobb hajápoló termékek festett hajra?

A festett haj különleges gondozást igényel. Először is, a hajfestés kiszáríthatja és károsíthatja a hajszálakat, hozzájárulhat a hajvégek töredezéséhez és felboríthatja a faggyúképződés természetes egyensúlyát, amelynek köszönhetően a haj fényes és sima külsejét nyeri. Másodszor, a festés után speciális hajápoló termékek használata válik szükségessé a szín és a vitalitás megőrzése érdekében. Ennek következtében a festett haj ápolására a célzottan a fenti problémák kezelésére kifejlesztett termékek a legalkalmasabbak.

A festett hajra kifejlesztett termékeink előnyei

A speciálisan a festett és színezett hajra kifejlesztett Kiehl's termékek használatának előnyei vitathatatlanok. Jól tudjuk, hogy a haj festésének kémiai folyamatai következtében a haj kiszáradhat, ezért kollekciónkban gyengéden tisztító samponok és tápláló kondicionálók is találhatók. A festett hajra kínált Kiehl készítmények nem nélkülözi az olyan hidratáló összetevőket, mint a napraforgóolaj és a sárgabarackolaj. Ezek az olajok segítenek megőrizni a haj színét és fényét, valamint táplálják a hajszálakat.

A festett hajra szánt termékeink hatékonyak és biztonságosak, jótékonyan hatnak a hajszálakra, és erősítő hatóanyagokat tartalmaznak a száraz és törékeny haj számára.

Hogyan ápoljuk a festett hajat?

Ha hajmosás előtti kezelést is használ, ezzel a termékkel kell kezdeni a hajápolási rutint. A legjobb eredmény elérése érdekében kövesse pontosan a használati utasítást. Fontos továbbá, hogy a természeteshez hasonlóan a festett haj is gondos tisztítást igényel. A festett hajra készült samponjaink hatékonyan tisztítanak anélkül, hogy még jobban kiszárítanák a hajszálakat. Ezt követően mindenképp javasolt tápláló és hidratáló készítményeket használni, például kondicionálót vagy hidratáló hajpakolást. Miután leöblítette ezeket a termékeket, a nedvesség rögzítése és a haj védelme érdekében használhat hidratáló krémet is. A festett hajjal kapcsolatos kihívások kezelésére készítményeinkben természetes hatóanyagokat, például napraforgóolajat használunk, valamint nem hiányozhatnak az erősítő összetevők sem, ezzel segítve haj táplálását és kondicionálását. Állítsa össze saját hajápolási rutinját a Kiehl's készítményekkel és speciálisan kialakított formuláinkkal!

AJÁNDÉK 5 TERMÉKMINTA

Válasszon minden megrendeléshez ajándék termékmintákat, amelyeket szeretne kipróbálni!
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét