Main content

Stay bright day and night

C Vitamin duónkat és gyengéd Retinol formulánkat kombináló szett a finom vonalak és ráncok látható csökkentésére és a bőr ragyogásának fokozására.

Stay bright day and night

Stay bright day and night

C Vitamin duónkat és gyengéd Retinol formulánkat kombináló szett a finom vonalak és ráncok látható csökkentésére és a bőr ragyogásának fokozására.

Régi ár Új ár N/A
PDP Üzletkereső részleg
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
PDP Description Section

Mi ez?

Fokozza bőre ragyogását és egyenlítse ki bőre textúráját reggel és este ezzel a hatékony szérumokból álló kollekcióval. Kombinálja C-vitamin duónk hatékonyságát és gyengéd retinol formulánkat, hogy csökkentse a finom vonalakat, ráncokat és feszesítse az arc- és szemkörnyéket.

Miért szeretjük?

 • CSÖKKENTSE A FINOM VONALAKAT a Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate szérummal

  Idővel segít a bőr feszesítésében, miközben láthatóan csökkenti a finom vonalakat, ráncokat és fokozza a ragyogást.

 • CSÖKKENTSE A SÖTÉT KARIKÁKAT a Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum szemkörnyékápolóval

  Csökkenti a puffadtság, a szarkalábak és a sötét karikák megjelenését.

 • CSÖKKENTSE A RÁNCOKAT a Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum szérummal

  Kifejezetten első alkalommal Retinolt használók számára kifejlesztve. Láthatóan csökkenti a ráncokat, feszesíti és kiegyenlíti a bőr tónusát és a textúráját.

How To Apply Image
How To Apply

Használati utasítás

How To Apply

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate:

 • Reggelente, megtisztított bőrre két pumpálásnyit vigyen fel az egész arcára, a szemkörnyék elkerülése mellett. Amint a formula elkezd felszívódni, melegség érzését tapasztalhatja.

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum:

 • Adagoljon a szemkörnyékápolóból egy kis mennyiséget ujjbegyére. Ezután gyengéden, ütögető mozdulatokkal oszlassa el a formulát a szemkörnyék alatti területeken.

Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum:

 • Arctisztítás után, éjszakára vigye fel a Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum arcápolót az egész arcára, beleértve a szem alatti és a szarkalábak területét is, óvatosan, elkerülve a szemmel való érintkezést. Ha napközben alkalmazza, mindenképpen használjon fényvédő krémet is utána.
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét