Main content

A KIEHL'S KÜLDETÉSÉNEK MEGÚJULÁSA

Elkötelezettek vagyunk a bőr egészsége és a világ jóléte iránt. Bár a fő célunk sosem változott, az üzleti és társadalmi kihívások megkövetelik, hogy időnként újragondoljuk üzleti tevékenységünk különböző aspektusait, hogy segítsük az erőforrások és anyagok fennmaradását.

KÜLDETÉSÜNK FEJLESZTÉS ALATT VAN

A Kiehl's-t 1851-ben alapították. Azóta együtt törekszünk egy fentarthatóbb bolygóra a következő generációk számára.
Kijelöltünk célokat, amiket 2030-ig
el szeretnénk érni.

ERŐFORRÁSOK PÓTLÁSA

Célunk, hogy termékeinket 100%-ban megújuló forrásból állítsuk elő, olyan beszerzési és gyártási folyamatokat alkalmazva, amelyek segítenek megőrizni az erőforrásokat. Miközben igyekszünk minimalizálni a hulladékot, és biztosítani a kulcsfontosságú természeti erőforrások pótlását.

A PAZARLÁS ELKERÜLÉSE

Célunk, hogy az egyszer használatos műanyagot kiküszöböljük és termékeink 100%-át újrahasznosítható, újratölthető vagy újrahasznosított anyagból készült palackokba vagy tégelyekbe csomagoljuk.

KÖZÖSSÉG ÉPÍTÉSE

Mindig is tudtuk, hogy a nagy dolgok kicsiben kezdődnek: a fenntarthatóságra összpontosító megmozdulásokkal, edukációval cselekvésre ösztönözzük globális közösségünket.

TEHÁT, MI IS AZ A "KÖRKÖRÖSSÉG"?

Ma a termékek előállításának módja lineáris. Anyagokat és erőforrásokat veszünk, amikből termékeket hozunk létre, majd végül hulladékként kidobjuk őket.

A körforgásos gazdaságban a természet működését utánozzuk azáltal, hogy arra összpontosítunk, hogyan használjuk fel az erőforrásokat és hogyan állítjuk elő a termékeket. Van egy tervünk az anyagok és a csomagolás utólagos felhasználására, ami segít megakadályozni, hogy hulladék keletkezzen.

MIT JELENT EZ
A KIEHL'S SZÁMÁRA?

A Kiehl's-nél ez azt jelenti, hogy megújuló és fenntartható forrásból származó összetevőket használunk. Környezetbarát módon állítjuk elő őket, valamint újrahasznosított anyagokat használunk fel a csomagolásainkban és üzleteinkben. Emellett megújuló energiát és zárt vízkörforgást alkalmazunk a gyártás során. Fejlődünk az újratölthető termékek és a kevesebb műanyag felhasználásával készült csomagolások bevezetésével, valamint az üres palackok és tégelyek újrahasznosításával is.

Bár küldetésünk még messze nem fejeződött be, minden nap új utakat fedezünk fel a fejlődéshez, és továbbra is elkötelezettek vagyunk a bolygónk egészsége megőrzése érdekében.

FEDEZZE FEL ÖKOTERMÉKEINKET

Környezetbarát választék


Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét