Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Merry Masking

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Három esszenciális arcápoló maszk a hidratáláshoz, a ragyogásfokozáshoz és a pórusok minimalizálásához.

Merry Masking

Merry Masking

Három esszenciális arcápoló maszk a hidratáláshoz, a ragyogásfokozáshoz és a pórusok minimalizálásához.

14,900 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját!

Mi ez?

Három ikonikus Kiehl’s arcápoló maszk, köztük a tápláló avokádó maszk, a ragyogásfokozó maszk és a pórusminimalizáló agyagmaszk.

Miért szeretjük?

  • Nagyszerű ajándék szeretteinek vagy akár Önnek
  • Marylou Faure művész ünnepi csomagolásában.

Fő összetevők

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

A csomag tartalma

  • 25g Avocado Nourishing Hydration Mask
  • 28ml Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask
  • 28ml Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

 

How to Use

  • Hidratálás Avocado Nourishing Hydration Mask. Arctisztítás után vigyen fel bőséges mennyiséget a maszkból. Masszírozza el a gazdag, egyedülálló formulát az ujjbegyei között, amíg krémes és kenhető nem lesz. Oszlassa el bőrén és hagyja rajta 15 percig, majd meleg vízzel öblítse le, és körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza be.
  • Ragyogásfokozás– Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask. Vigye fel megtisztított arcbőrre. Hagyja a maszkot 10 percig száradni. Öblítse le meleg vízzel, és gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrt, hogy az áfonyamagok gyengéden hámlasztani tudják a bőrt.
  • Pórusminimalizálás – Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque. Arctisztítás után vékony rétegben vigye fel a nedves bőrre, elkerülve a közvetlen szemkörnyéket. Hagyja megszáradni (körülbelül 10 perc). Ha megszáradt, óvatosan távolítsa el a maszkot egy meleg, nedves törülközővel, és törölje szárazra bőrét.
About Marylou Faure

A művészről

A karaktertervezésre, merész színekre és grafikai kompozíciókra szakosodott francia illusztrátor és művész, Marylou Faure arra törekszik, hogy pimasz és játékos stílusával örömöt keltő műveket hozzon létre. Célja, hogy alkotásain keresztül felhívja a figyelmet az őt is foglalkoztató társadalmi és etikai kérdésekre.
About Marylou Faure

Az adakozás álomországa

About Marylou Faure
A Kiehl's és Marylou Faure művésznő közösen készített limitált kiadású csomagolása egy varázslatos álomországgá változtatja New Yorkot, tele változatos, egyedi karakterekkel. Csatlakozzon hozzánk és ünnepelje az adakozás időszakát, ossza meg a Kiehl's ajándékát barátaival, családjával és mindenkivel, aki szerepel a listáján. Keltse életre az ajándékozás álomországát ajándékkalauzunk segítségével.

 

Tájolási üzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét