Main content

Kiehl’s Heritage Essence Oil

Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is

Limitált kiadású, az 1920-as évek által inspirált illóolaj hagyományőrző csomagolásban

Kiehl’s Heritage Essence Oil

Kiehl’s Heritage Essence Oil

Limitált kiadású, az 1920-as évek által inspirált illóolaj hagyományőrző csomagolásban

Régi ár Új ár 13,700 Ft
Válasszon egy Méretet
One méretet available

Ingyenes szállítás 18 000 Ft felett!

PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső

Mi ez?

Ikonikus illatunk az Original Musk olaj 1921-ben lett megalkotva. 1963-ban ismét bemutattuk vásárlóinknak a Musk esszenciális olajat, melyet "Szerelemolajként" is hívtak és tiszta, melengető illata miatt szeretetté vált a hölgyek és urak körében is.

Miért szeretjük?

  • Hordozható, könnyen felvihető illóolaj csepegtetős applikátorral.
  • Elelegáns, borostyán üvegcsébe csomagolva.
  • Férfiak és nők számára egyaránt. 3 illatban elérhető.
  • Minden bőrtípusra, beleértve érzékeny bőrre is.

Our Signature Scents

How To Apply

Használati utasítás

How To Apply
  • Cseppentsük az illóolajat óvatosan a csuklóra, a könyökhajlatba, és a nyak oldalsó részeire. Fedezze fel a Kiehl's gazdag történelmét Hagyományőrző Kollekciónkkal.

FIGYELEM:

  • Illóolajaink mindenki által használhatóak. Kérjük, vegye figyelembe a következőket a tiszta esszenciák és esszenciakeverékek használatával és a bőrre gyakorolt lehetséges hatásaikkal kapcsolatban: Érzékenység a tiszta esszenciákra és esszenciakeverékekre egyénenként változó. Alkalmanként az arra érzékeny egyéneknél kiütés, érzéketlenség vagy a bőr átmeneti elszíneződése jelentkezhet azokon a területeken, ahol a koncentrált esszenciákat alkalmazták. A napozás nagymértékben növeli a bőr érzékenységét bizonyos esszenciákkal szemben; ezért javasoljuk, hogy az esszenciák használatát azokra az alkalmakra korlátozzuk, amikor bőrünk minimálisan van csak kitéve napsugárzásnak.
Did You Know?

Bepillantás a Kiehl's archívumába

Did You Know?
Eredetileg az 1920-as években alkották meg, amikor a tinktúrákról azt hitték, hogy megkísértik a sorsot. A 170 éves évfordulónk alkalmából három szerencsehozó illatban újraalkottuk az esszencia olajokat! Mindegyik illat egy nagyon különleges, limitált kiadás, amelyet a Kiehl's múltja ihletett, tisztelegve a Kiehl's patikai gyökerei előtt.

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

Értékelések

There are currently no reviews in productreviews.language.hu_HU.
Legyen az első, aki értékeli ezt a terméket
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét