Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Holiday Limited Edition Ultra Facial Cream

Vásárlói kedvenc egyedi arcápoló formulánk minden bőrtípusra limitált ünnepi csomagolásban.

Holiday Limited Edition Ultra Facial Cream

Vásárlói kedvenc egyedi arcápoló formulánk minden bőrtípusra limitált ünnepi csomagolásban.

Régi ár Új ár 10,700 Ft
Válasszon egy Méretet
One méretet available

Mi ez?

Limitált ünnepi csomagolás Marylou Faure által tervezve.Az első számú vásárlói kedvenc arcápolónk egyedülálló, könnyű textúrával és hosszantartó, 24 órás hidratálást biztosít, hogy a bőr puhább, simább és láthatóan Egészségesebb megjelenésű legyen. Glikoproteinnel és olíva eredetű Szkvalánnal készült ez a nem zsíros, légies hidratálókrém, amely a bőrt még a legszárazabb területeken is 2.3x hidratáltabbá varázsolja.

Miért szeretjük?

  • Akár 24 órán át tartó hidratálást biztosít a puha, sima és egészséges megjelenésű bőrért.
  • Kiegyensúlyozza a bőr hidratáltsági szintjét 2.3X több nedvességgel.
  • Gyorsan felszívódik és textúrája ultra könnyű.
  • Mindennapi és extrém környezetben tesztelve.
  • Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső Foglaljon időpontot

Használati utasítás

Mikor használja

Naponta kétszer

Használja reggel és este arcápoló szérum felvitele után, nappal fényvédő használata előtt, este pedig a bőrápolási rutinja utolsó lépéseként.

Értékelések

There are currently no reviews in productreviews.language.hu_HU.
Legyen az első, aki értékeli ezt a terméket

A művészről

A karaktertervezésre, merész színekre és grafikai kompozíciókra szakosodott francia illusztrátor és művész, Marylou Faure arra törekszik, hogy pimasz és játékos stílusával örömöt keltő műveket hozzon létre. Célja, hogy alkotásain keresztül felhívja a figyelmet az őt is foglalkoztató társadalmi és etikai kérdésekre.

Az adakozás álomországa

A Kiehl's és Marylou Faure művésznő közösen készített limitált kiadású csomagolása egy varázslatos álomországgá változtatja New Yorkot, tele változatos, egyedi karakterekkel. Csatlakozzon hozzánk és ünnepelje az adakozás időszakát, ossza meg a Kiehl's ajándékát barátaival, családjával és mindenkivel, aki szerepel a listáján. Keltse életre az ajándékozás álomországát ajándékkalauzunk segítségével.

 

A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét