Úgy tűnik, Ön nem itt van: Magyarország

Az árak és a fizetés forintban értendő. A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Öregedésgátló arckrém, amely láthatóan segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését

Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Holiday Limited Edition Super Multi-Corrective Cream

Öregedésgátló arckrém, amely láthatóan segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését

Régi ár Új ár 23,800 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső Foglaljon időpontot

Mi ez?

Limitált ünnepi csomagolás Marylou Faure által tervezve. Többfunkciós hidratálókrém a láthatóan megemelt, feszesebb, simább, finomabb textúrájú és egyenletesebb tónusú arcbőrért. Fokozza a ragyogást és a rugalmasság érzetét. Öregedésgátló korrekciós krémünk multifunkciós megoldásokat kínál az öregedés 7 látható jelének csökkentésére, beleértve a finom vonalakat és ráncokat, a rugalmasság elvesztését, valamint az egyenetlen tónust és textúrát. Az újonnan továbbfejlesztett formulánk mostantól Fitomimetikus A-vitamint, Proxylane™-t és a Chaga gomba trióját tartalmazza. Ez az öregedésgátló krém láthatóan kisimítja az arc és a nyak finom vonalait és ráncait, és növeli a bőr rugalmasságának érzetét, miközben láthatóan egységesebb tónusúvá teszi azt.

Miért szeretjük?

  • Láthatóan megemeli, kisimítja, feszesíti, finomítja a bőr textúráját, egyenletesíti a bőr tónusát, fokozza a ragyogást és fokozza a rugalmasság érzetét a fiatalabb kinézetű bőr érdekében.
  • A multifunkciós hatás révén láthatóan csökkenti az öregedés főbb jeleit, használóinak 96%-a észreveszi a látható anti-aging eredményeket *
  • Célba veszi az öregedés leggyakoribb látható jeleit, beleértve az arc és a nyak finom vonalait és ráncait, feszességének elvesztését, egyenetlen bőrszínt és fakóságot.
  • Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

*Klinikai és fogyasztói teszt eredmények 12 hét alatt, 53 nő részvételével.

Fő összetevők

Használati utasítás

  • Az öregedésgátló arcápolót egyenletesen vigye fel a megtisztított bőrre, és masszírozza az arc és a nyak területére.
  • Nappal és éjjel egyaránt használható; A nap folyamán az SPF védelem érdekében próbálja ki az SPF 30 változatot.
  • Fedezze fel az öregedésgátló szemkörnyékápoló szérumunkat is, amely megemeli, világosítja és kisimítja a szem körüli bőrt.
About Marylou Faure

Az adakozás álomországa

About Marylou Faure
A Kiehl's és Marylou Faure művésznő közösen készített limitált kiadású csomagolása egy varázslatos álomországgá változtatja New Yorkot, tele változatos, egyedi karakterekkel. Csatlakozzon hozzánk és ünnepelje az adakozás időszakát, ossza meg a Kiehl's ajándékát barátaival, családjával és mindenkivel, aki szerepel a listáján. Keltse életre az ajándékozás álomországát ajándékkalauzunk segítségével.

 

About Marylou Faure

A művészről

A karaktertervezésre, merész színekre és grafikai kompozíciókra szakosodott francia illusztrátor és művész, Marylou Faure arra törekszik, hogy pimasz és játékos stílusával örömöt keltő műveket hozzon létre. Célja, hogy alkotásain keresztül felhívja a figyelmet az őt is foglalkoztató társadalmi és etikai kérdésekre.

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett
Tajolasi uzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét