Úgy tűnik, hogy Ön nem itt van Magyarország

Az árak és a fizetés HUF-ban értendő A nemzetközi szállítási költségek a vásárolt termékektől, a fizetési módtól és a címtől függnek.

Main content

Clearly Corrective™ Accelerated Clarity Renewing Ampoules

Minden bőrtípusra

Kéthetes pigmentfolt halványító program, mely új szintre emeli az egységes bőrtónus fogalmát

Clearly Corrective™ Accelerated Clarity Renewing Ampoules

Clearly Corrective™ Accelerated Clarity Renewing Ampoules

Kéthetes pigmentfolt halványító program, mely új szintre emeli az egységes bőrtónus fogalmát

32,700 Ft
Válasszon egy Méretet
PRÓBÁLJA KI ÜZLETEINKBEN! Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját! Üzletkereső
Foglaljon időpontot személyes bőrkonzultációra és élvezze személyre szóló bőrápolási rutinját!

Mi ez?

Hatékony, tisztább bőrképet eredményező ampulláink kifejezetten a fakó, egyenetlen bőrtónus helyreállítását célozzák meg a felgyorsított bőrmegújulás által. A 14 napos folyamatos használatra kifejlesztett ampulla programunk aktivált C-vitaminnal, Glikolsavval, Tejsavval és Fitinsavval segít elérni a láthatóan ragyogóbb, egyenletesebb, tisztább és fiatalosabb bőrképet.

Miért szeretjük?

 • Láthatóan kiegyenlíti a bőrtónust és tisztább bőrképet eredményez.
 • Ragyogóbbá varázsolja a fakó bőrt.
 • Elősegíti a fokozottabb bőrmegújulást a selymesebb, és egységesebb bőrkép érdekében.
 • Klinikailag bizonyítottan* segít halványítani a pigmentfoltokat, ragyogóbbá és egységesebbé teszi a bőrt 14 nap folyamatos használatot követően.
 • Láthatóan javítja a bőr megjelenését, amikor a legnagyobb szükség van rá, például évszakváltozásokkor, vagy napkárosodás után.

*Klinikai teszt során.

Fő összetevők

How To Apply

Használati utasítás

How To Apply
 • Rázzon fel minden egyes fiolát használat előtt.
 • Kinyitáshoz csavarja el a kupakot, öntse a tartalmát a tenyerébe, majd dobja ki a fiolát.
 • Gyengéden vigye fel a vízkönnyű formulát a megtisztított, száraz arcra és nyakra, a szemek és száj környékét elkerülve.
 • Szembe kerülés esetén alaposan öblítse ki vízzel.
 • Ezt követően használja a Dark Spot Solution szérumot, vagy folytassa bőrápolási rutinját a megszokott lépésekkel.
 • Ismételje meg reggel és este 14 napig folamatosan.
 • Fedezze fel pigmentfolt halványító kollekciónkat, beleértve az egységesebb bőrképet adó esszenciánkat és hidratálónkat az egészségesen ragyogó arcbőr érdekében.

 

Biztonsági figyelmeztetés:

 • Alkalmazás közben kerülje a szemekkel és ajakkal való érintkezést.
 • Szembe kerülés esetén alaposan öblítse ki vízzel.
 • Alkalmazáskor enyhe bizsergést érezhet. Ebben az esetben továbbra is használja az ampullákat a Clearly Corrective Dark Spot Solution szérummal együttesen, majd kövesse egy hidratáló krémmel, például az Ultra Facial arckrémmel, hogy bőre továbbra is hidratált és komfortos maradjon.
 • A termék Alfa Hidroxi savat tartalmaz, mely növelheti a bőr érzékenységét a nappal szemben, különösen megnövelheti a leégés kockázatát.
 • Használjon fényvédőt és védelmet biztosító ruházatot, csökkentse a nappal való érintkezést a termék használata alatt és a kezelés végét követő egy hétben.
 • Érzékeny bőr esetén először a termék napi egyszeri használatát javasoljuk, majd későbbiekben ez növelhető napi kétszeri használatra annak érdekében, hogy csökkentsük az irritáció lehetőségét.
Did You Know?

Tudta?

Did You Know?
A kúraszerű, ampullás bőrápolási programok használata remek lehetőség jelenlegi bőrápolási rutinja felturbózására. Intenzív 14 napos bőrápolási kúránk használható akár az életünkben bekövetkező változások kezelésére, mint például az évszakok változása, napkárosodás, stressz, vagy bőrtónusunk javítására is. Gondosan megalkotott formula és egyszerű csomagolás a kényelmes és hatékony használat érdekében. Az ampullákat arctisztító és tonik használata után érdemes beépíteni a bőrápolási rutinba, szérum és hidratáló felvitele előtt.
"
"

Future Made Better

Alapító családunk küldetéséhez híven arra törekszünk, hogy javítsuk a vásárlóink közösségi életének minőségét azáltal, hogy
csökkentjük az általunk okozott káros környezeti hatásokat, felelősségteljesen állítjuk össze formuláinkat és jótékony célokat támogatunk. Ez a formula tartalmaz:
Felelősségteljes formula alkotás
Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

Egészítse ki bőrápolási rutinját

Fedezze fel hatékony formuláinkat, amelyek a következő szintre emelik bőrápolási rutinját.
Tájolási üzenet
A legjobb élmény érdekében, kérjük fordítsa el az eszközét